mandag den 7. marts 2011

I did it! Hæklet vest....

Jeg faldt over denne skønne DROPS opskrift i min surfen på http://www.garnstudio.dk/. Jeg købte garn i fredags og har så nørklet med den her i weekenden. Og tænk sig, at jeg ved at studere diverse tegninger af masketyper mm. har stavet og hæklet mig igennem en opskrift!!?! Det føles altså ret godt. Og det bedste er, at den er blevet den størrelse den skulle - og den ligner den på billedet - og ja, den er faktisk blevet ret pæn!? Bonus, bonus, bonus. Så nu kan jeg altså hækle en beklædningsgenstand og er trådt et lille skridt op ad hæklestigen. Nu må jeg snart forsøge mig med at hækle et dyr eller en madvare. Men nu har jeg bare lyst til at lave en vest mere, for den er så blød og fin....

Og den er nem - så hvis I kan lide den, så hop ud i den. Når først bærestykke er hæklet, og de tre dele er syet sammen, så hækles der fra midt for til midt for og vendes.

Og jeg tager det som et kompliment, at min kæreste sagde: "Den der - den sælger du altså ikke!".... det har han aldrig sagt før?


Den fik gule plastikknapper - bare for at ønske sol og sommer velkommen?


Detalje ved ærmerne.

13 kommentarer:

 1. Kære Mette. Hvor blev vesten fin! I like! :)

  Jeg fik forresten lige øvet mig lidt i hæklingens kunst efter du gav mig en live-demo - det gik meget bedre! Men jeg tror halvdelen af mine problemer skyldes at min hæklepind er dårlig. Den er af træ og trevler garnet...det gør det ret svært. Jeg vil prøve at finde en metalpind i stedet og se om det ikke bliver bedre.

  KH Nana

  SvarSlet
 2. Hvor er den skøn! Jeg er imponeret - og får endnu mere lyst til at lære hæklekunsten en dag :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Hej
  Hold op, den er flot - måske skulle man bevæge sit ud i at hækle tøj - tjah.. hvorfor ikke??
  God dag.
  MVH Jette

  SvarSlet
 4. Super godt gået, Mette!!
  Jeg imponeret over at du sådan bare kaster dig ud i nye udfordringer. Den er virkelig blevet flot - bonus, bonus, bonus.

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare super fin! -den må jeg vist prøve af :-)
  Mvh. Karen

  SvarSlet
 6. Super sød vest du har hæklet...jeg selv er på sidste omgang af en vest fra Familiejournalen d 28/12-08 (opskriften ligger på nettet) jeg har også været ude i at måtte finde beskrivelser diverse steder, da jeg aldrig har prøvet at hækle efter diagram....

  Go´ dag til dig og dine fra Joan M.

  SvarSlet
 7. Så fiiin! :) Knus fra Eva

  SvarSlet
 8. Åhhh... den er skøn!! :)) Rigtig dejlige farver her til foråret! :) Mon også jeg vil kunne hækle den... hmmm... tænke tænke... ;))

  SvarSlet
 9. Tillykke. Så fin og så lige i den rigtige farve...:-)

  SvarSlet
 10. Tak alle sammen. Hvis jeg kan, kan I også! Der skal kun læres stangmasker i forskellige højder ... Jeg håber at hækle en mere på et tidspunkt med mere knald på farverne.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Åh, nu er jeg "godt" igang med vesten - synes bare den driller mig lidt mht. vifterne... Jeg kan vist ikke helt knække koden. Jeg prøver mig lidt frem og håber det kommer!
  Kig lige forbi min blog - har gang i en fin give away, synes jeg selv ;-)
  Mvh. Karen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...