torsdag den 14. juni 2012

Vil du teste et par Livie & Luca sko?

Min søster og jeg har besluttet at to heldige børn (i skostr. 6 mdr. - str. 28) kan få lov at teste et par af vores lækre sko og sutsko/prewalker sko fra Livie & Luca! Ud over al den gode feedback vi får fra vores kunder - og den erfaring vi selv gør os med skoene på vores egne børn - ja, så kunne vi godt tænke os et par andre erfaringer også. Pga. vores nuværende udvalg vil det primært være piger, vi kan tilbyde sko til, men en dreng i str. 23, 26 eller 27, der er vild med de blå elefanter, kan også være med.

 

I bund og grund forærer vi to par sko væk, så det er vel en slags Give Away? :-) Den ene testperson skal teste et par sutsko/prewalker sko (str. 6-12 mdr. eller 12-18 mdr.) og den anden et par almindelige sko. Har du lyst til at være testperson, er der et par ting, som du skal gøre til gengæld.

Hvis du bliver testperson, skal du lave tre indlæg på din blog:
 • Det første indlæg skal du lave, når du modtager skoene. Vi vil gerne have din umiddelbare vurdering af skoene - kvalitet, finish, indpakning, pasform mm. Indlægget skal være ledsaget af billeder.
 • Det andet indlæg skal du lave efter to uger. Her skal du fortælle om de første erfaringer med skoene, og hvordan dit barn har taget imod dem. Også her skal der være billeder.
 • Det tredje indlæg skal du lave efter 1 måned. Dette indlæg skal være din fulde bedømmelse af skoene ledsaget af billeder af, hvordan de ser ud efter en måneds brug.
Lyder dette interessant for dig, så skriv en kommentar til dette indlæg med en begrundelse for, hvorfor det netop skal være dig, der skal være testperson! Skriv også om du har en dreng eller en pige, dit barns alder, skostørrelse og hvilken en sko du drømmer om at teste.

Du kan se de varianter vi har hjemme pt. lige her.

På mandag den 18. juni 2012 finder vi de to heldige børn. 

Det med "småt":
De heldige børn udvælges blandt andet i forhold til match mellem ønsker og lagerbeholdning. Men vi forbeholder os også ret til at tage din "ansøgning" om at blive testperson med i overvejelserne :-) Så til tasterne de damer og overbevis os om, at det skal være netop dig og dit barn vi skal vælge!
60 kommentarer:

 1. Jeg er frisk på at ligge mit barns fødder til at teste. Jeg har en lille frisk pige på 14 mdr. der tumler sig frem i verden på sine små korte ben. Lige nu står hun og mangler et par sko og hendes vanskelige mor (mig) kan ikke helt finde ud af hvad jeg skal vælge. Det er jo vigtigt de passer til hendes fødder og samtidig er smarte. Er vild med Livia og Lucas design, men har ikke turdet bestille nogle da jeg ikke kender pasformen. Håber min Sonja får chancen, for passer de hende skal hun helt sikkert eje flere af slagsen
  Mvh Rikke

  SvarSlet
 2. Jeg er frisk på at ligge mit barns fødder til at teste. Jeg har en lille frisk pige på 14 mdr. der tumler sig frem i verden på sine små korte ben. Lige nu står hun og mangler et par sko og hendes vanskelige mor (mig) kan ikke helt finde ud af hvad jeg skal vælge. Det er jo vigtigt de passer til hendes fødder og samtidig er smarte. Er vild med Livia og Lucas design, men har ikke turdet bestille nogle da jeg ikke kender pasformen. Håber min Sonja får chancen, for passer de hende skal hun helt sikkert eje flere af slagsen
  Mvh Rikke

  SvarSlet
 3. Rebecca er frisk på at hoppe i et par sko! Jeg synes de er rigtig flotte, men da jeg INTET kender til mærket har jeg ikke turde bestille....men det er meget fristende!!

  Så det ville være alletiders chanche for at få lov at prøve dem og tjekke kvaliteten og pasformen ud. Min datter er meget sko fikseret og øver sig i selv at tage af og på, så det er et stort plus de er med velcro!

  Rebecca er 18 ½ mdr. og bruger str. 23/24 (23 hvis de er store i nummerene og 24 hvis de er små ?)

  Både de skønne sandaler med blosmten eller de lækre tullesko er meget velkommen!

  Kh. Mette :)

  SvarSlet
 4. Det skal da helt sikkert være Storm der skal teste et par blå elefanter, prøv lige at forestille jer en lækker basse at bruge som reklame, i blå elefantsko med tilhørende elefantbukser:-). Storm har jo en rimelig smal fod, så det ville jo være super at få afprøvet om de (der ser lidt brede ud)passer godt på en smal fod:-)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. hov, glemte lige, Storm bruger str. 23

   Slet
 5. Uha jeg er super klar til denne challenge :)

  Jeg har Emil på 18mdr som er en rigtig klatrmus. Eftersom han også er barn nr.3 så får han lov til en del når han tumler udenfor :)

  Jeg har tidligere forsøgt mig med En Fant´s preewalkers som faldt af hans lille fod fordi han klatrer og kravler så meget op på ALT! Så han er da den HELT rigtige til at teste de lækre sko :)
  Pga. sommervejret har jeg endnu ikke fået købt sommersko til Emil, så han er klar til at få nogen i brug. P.t. render han i strømper når det er for varmt.

  Håber på at blive kontaktet af Jer.
  vh Libbie

  SvarSlet
 6. Min Casper vil da også rigtig gerne tæste et par blå elefanter, han bruger størrelse 23 og bliver 2år på tirsdag, vi ville blive rigtig glade hvis vi fik lov til at teste.
  Kærlig Hilsen Heidi

  De er bare så fine de sko fra Livie & Luca

  SvarSlet
 7. Krabbe er 3 år og har fuld fart på sine MAJET hurtige fødder. Han bruger str 26 og vi vil meget gerne teste nogle blå elefanter.
  Så han tager sig af at løbe, hoppe og kravle - Så skriver jeg.

  SvarSlet
 8. Vi vil da rigtig gerne teste et par til drengene. Vildbassen bruger nemlig str 26 nu og han er faktisk også ved at være vokset ud af sine sutsko hos dagplejermor, så tænker de snildt kunne bruges der og herhjemme
  i weekenden så jeg også kan vurdere dem :)

  SvarSlet
 9. Min Mathias er snart 9 måneder og lige begyndt i vuggestue, så han vil da gerne prøve jeres sutsko/prewalker.. Og de der elefanter er da for kære :o)

  SvarSlet
 10. Århhh...sørens. Min Liam bruger kun str. 21-22, på trods af at han snart er 3 år. Men hvis i vil teste holdbarheden, ville han være ideel. Da der simpelthen er krudt i numsen på ham dagen lang. :-)

  SvarSlet
 11. ...og fik lige luret at i faktisk har elefantsskoene i str. 21 (6) på lager. Hmpf hmpf. :-)

  SvarSlet
 12. Se jeg synes jo at min lille vildbasse, skulle prøveteste de fine elefantsko... mindste bassen bruger 23 og er en superaktiv bandit på 2 som ikke sidder stille ret længe af gangen.... :o) så derfor vil han være ideel til at teste holdbarheden....:o)

  SvarSlet
 13. Uh, jeg (og mine unger) vil meget gerne teste. En pigsko i str.28, den med stor pink blomst eller den med påfugl. Magne bruger 24-25 i sko, det havde I ikke, vel? Eller ville han meget gerne teste elefant sko ;)

  SvarSlet
 14. Egentligt helst de pink med orange blomst. Og Lucca synes, det er sejt, at skoene hedder det samme som hende (selvom det ikke staves ens)

  SvarSlet
 15. Hej jeg synes da klart i skal vælge min datter til at prøve skoene :0)
  Hvilken slags er faktisk underordnet, da jeg synes de alle er ultra fine og at I skal vælge den slags i helst ønsker testet. Hun er 5 (snart 6 år) og bruger str. 27 (28, hvis de er meget små).
  Hun er lige begyndt i SFO, hvilket betyder en meget blandet hverdag; ude aktiviteter i form af legepladsstrabadser og længere gåture, men også almen brug når der leges stille. Yderligere skal de selv sørge for at tage skotøj af og på. Så ønsker i at få testet, om skoene fungerer i en blandet hverdag; med leg, hop (shippe), gåture, komfort og lethed i at tage af og på, synes jeg I skal vælge os. En stor fordel er desuden at jeg (grundet hendes alder) kan snakke med hende om, hvad hun synes.
  Er spændt på jeres valg!
  Kh Barbara

  SvarSlet
 16. Det er da perfekt til min lille Jenny Lóa på 16 mdr som bruger st. 21. Hun har kastet AL sin kærlighed på sine røde eccosko, og de er de eneste der duer! Selv i sommervarmen, hvor hendes stakkels fusser var våde og klamme ville hun ikke af med dem. Og det er inde og ude og hele dagen. Mangler seriøst et godt bud som kan lokke hende til at tage dem af bare indimellem? :)

  SvarSlet
 17. Jeg har en søn på to år, som gerne vil teste et par blå elefantsko - efter vi var til åbent hus i cirkus for et par måneder siden er elefanten blevet et af favoritdyrene!
  Min søn bruger str 24 - det er godt nok ikke den størrelse du søger, men det ser ud til at den er inde på shoppen.
  Skoene ser virkeligt lækre ud, og vi ville blive meget glade, hvis vi blev de heldige testere:-)
  Vh Mai

  SvarSlet
 18. Da jeg viste Linus på 3, et billed af skoene med elefanter, var hans umiddelbare reaktion "wauw, de er flotte" - det er så sjovt at han siger flotte, fremfor seje eller andet ;o)
  Han er i hvert fald helt klar på at teste dem - han siger at man helt sikkert kan løbe stærkt i dem. Så hvis I tænker at hastigheden skal testes, så skal I jo vælge Linus og Mor som testere ;o) Han bruger i øvrigt str. 27.

  SvarSlet
 19. Hejsa.
  Min søde trunte, solbjørg, på tre vil blive lykkelig hvis hun fik lov at teste de skønne sko.
  Hun lider under at have en mor som altid vælger det praktiske, sunde og kedelige fodtøj. Så pt er hun i et par ultrakedelige, grå angulusser.
  Hun længes for vildt efter tøse-gear! Så vildt at jeg hver dag må tømme hendes taske før vi forlader børnehaven. Hun kan simpelthen ikke stå for de andre pigers fine sko, så alle sko der er sølv, lyserøde, blomstrede eller på anden måde top-tøsede gemmer hun i sin taske i håb om at snige et par med hjem...
  Så hjælp mor og lillefis med et par skønne tøsesko, før traumet udvikler sig til reel kleptomani!
  Hun bruger str. 27 evt 28 hvis de er meget små.
  Kh maj

  SvarSlet
 20. Jeg har en lille pige, Nusaybah på 13 mdr., og det ville klæde hende så fint med de blomstrede sandaler, eller den røde elefant.
  Jeg tror hun ville være en god lille testperson, for der er gang i hende hver dag, når hun er ude og tumle rundt med sin dagplejemor og ældre søskende. Og så ville det være lækkert med et par nye sko, til de lækre barnefødder, i stedet for nogle gamle aflagte.
  Hvis hun er så heldig at få lov at teste dem, så bruger hun str. 21.

  Mvh. Amira

  SvarSlet
 21. Jeg har Lærke på 15 måneder som bruger str. 20 i sko og hun vil også rigtig gerne teste, hun er den helt rigtige test person da hun allerede i sin unge alder er helt vild med sko. Hvis der er helt stille og vi ikke ved hvor hun er sidder hun ude i bryggerset og har hevet alle skoene ned af hylderne og sidder og prøver dem en efter en og leger meg snørrebånd og velcro.

  Jeg syntes også skoene fra Livie & Luca ser rigtig fine ud, men er i tvivl om kvaliteten da jeg ikke kender mærket.
  Kh Julie

  SvarSlet
 22. Min Rasmus bruger str 27 og vil rigtigt gerne prøve et par elefantsko.
  Han har en bred nuttet babyfod.

  Uhh jeg bliver helt fristet til at købe nogle af skoene, de ser da bare for lækre ud. Men er lidt varsom med at bestille skomærker som jeg ikke kender på forhånd.

  Jeg håber at Rasmus bliver den heldige udvalgte :-)

  SvarSlet
 23. Hejsa, hvor ser de lækre ud de sko. Jeg ville da rigtig gerne teste dem på mit barnebarn, han er vild med elefanter og når der skal bades så skal de alle sammmen med i bad, så der er 7 elefanter og en glad lille dreng i karet, så et par blå elefantsko i str. 27 ville gøre lykke for denne unge mand, som altid er på jagt efter elefanter, selv i cirkus skal han hen og se lidt nærmere på dem.

  SvarSlet
 24. Så er det jo lidt ærgerligt at jeg allerede HAR købt et par røde elefant-futter til Alba :0)
  Men jeg vil da godt hjælpe med noget test alligevel :0)

  SvarSlet
 25. Jeg er Mor til 3 skønne unger, dog falder den ældste uden for størrelsen, men har 2 Prinsesser; en der fylder 4 år d. 24.6 - hun bruger str. 27 og er en meget aktiv pige, så her ville vi kunne teste om skoen holder til vild leg i al slags vejr og så er der den yngste - en lillesøster på 7 mdr der lige er igang med at lære at bruge kroppen - så her kan vi teste hvordan de passer en baby i fuld udvikling.
  Jeg vil meget gerne teste - og ved hvad jeg går efter. God pasform, lang holdbarhed og smart design !

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte lige at farverne ikke er så vigtige ... og jeg kan findes på superprinsessen.dk

   Slet
 26. Vil gerne testet et par pige sandaler i str. 23... Købte lækre sandaler til min pige i februar men de er desværre stadig for store... Og nu bliver det sommer lige om lidt og så hurtig vokser min piges fødder altså ikke..

  SvarSlet
 27. Kære Kirkesjov

  Første gang jeg så billeder af disse skønne sko på din blog var sammen med min datter Ingrid og hun var lige så solgt som jeg var og ønskede sig straks et par af de lyserøde med påfuglen. De er bare for kære! Og faktisk lige hvad hun står og mangler, så jeg er sikker på at der bliver rig mulighed for at prøve af og tage billeder! Jeg ville elske at skrive og tage billeder af hende i de sko. Hun er en lille prinsesse, der ELSKER sko og pynt og at skifte tøj konstant, så en ret god kandidat ud i skoafprøvning.

  Hun vil kunne passe et par i st. 24 eller 9 i de Livie & Lucaske størrelser. ;-)

  Fantastisk idé og koncept for øvrigt.
  Mange hilsner Sofie Wiik McGwin

  SvarSlet
 28. Anna vil meget gerne teste et par sko/sandaler. Hun bruger ca. Str. 27 og hun er godt på vej til at være 4 år. Hun er begyndt at gå meget op i hvilket tøj og sko hun har på, hun elsker sager der er pyntet, og det må man jo sige at disse flotte sko er. Hvilken model det bliver betyder ikke så meget.
  Ud over at gå op i at være en lille prinsesse, ja så er hun også en vild pige, som elsker at få jord under neglene og skrammer på de små knæ. Så jeg er sikker på, at sandalerne bliver udsat for lidt at hvert samtidig med at de bliver værdsat til fulde.

  SvarSlet
 29. Altså Lulle Hugtand - aka Ludvig - på 9 mdr er lige begyndt at rejse sig op af alt ting. Han vil virkelig gerne teste fine blå elefanter :)

  Han fiser rundt - på mavsen, ved hjælp af tå-spidserne så de skal nok blive udsat for lidt af hvert...

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh for dælen.. så så man da lige mig kigge forkert på jeres lagerbeholdning... æv :(

   Slet
 30. Jeg har to piger på 4 år, som elsker sko ;o)
  De går i naturbørnehave, og har derfor praktisk fodtøj på i løbet af dagen. Men når de skal hentes, vil de begge gerne have, at jeg tager sølv- og guldskoene med, så de kan være smarte når de går derfra ;o) Jeres sko ser jo både flotte og praktiske ud, så vi vil da rigtig gerne teste et par. Farven er underordnet - bare de er tøsede ;o)

  De unger damer bruger str. 26

  - hvis vi bliver de heldige, skal vi nok gøre stor reklame her i det norske.

  SvarSlet
 31. Jeg har en bandit af en lille rødhåret Anton der allerede har slidt et par prewalkers i stykker, så derfor kunne jeg jo teste jeres (de brune fås i hans str 12-18 mdr). Han kravler, går langs med ting og generelt alt hvad der kan komme ballade ud af, meeen han går endnu ikke og derfor prewalkers perfekte til ham. Hvis min søn er den heldige vinder skal jeg nok sørge for ekstra omtale, da jeg deltager i den kommende Boys Month og han der klart skal vise sine nye sko frem med noget nyt tøj ;-)

  Venlig hilsen
  Anne (FruFlittig)

  SvarSlet
 32. Halfdan, som er 3 1/2 er træt af sine snøresko (og det er børnehavepædagogerne i øvrigt også), så et par drengesko i str 27 vil gøre stor gavn og glæde for både mor, barn og alle de voksne i børnehaven, der slipper for at binde snørebånd igen og igen. :O)
  Jeg vil selvfølgelig gerne lave indlæg om de fine sko.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 33. Bastian stiller gerne sine fusser til rådighed, og det ville jo være perfekt, da han er vild med elefanter! -han har netop lært at sige som en elefant, gæt selv hvor sjovt det lyder ;-D
  Han bliver 17 mdr lige om lidt og pt er skostørrelsen 21-22 - men godt på vej mod de 23, hvis det fortsætter i samme fart som hidtil ;-)
  Hvis vi skulle blive de heldige testere ønsker vi os de blå elefantsko, men de brune ville også sagtens kunne bruges indendøre som hjemmesko!
  Og ja, selvfølgelig vil moderen sørge for at blogge om erfaringen med skoene - altså såfremt hvis nu...
  Kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet
 34. Vil meget gerne lægge olivias fod til. Hun er lige blevet to år og bruger str 24.

  Hvis vi får lov at prøve skal det være enten rød elefant eller pink påfugl. De er simpelthen så skønne.

  Grunden til at Olivia kunne være interesant at prøve dem på er at hun har meget smal fod. Vi har haft svært ved at finde sko der passer både i længden og bredden. Enten klemmer de tæerne eller også er de for brede. Kunne være fedt hvis hendes fødder kan være i sådan en der.

  SÅ lækre sko :) håber vi bliver de heldige

  SvarSlet
 35. Sikke en fin mulighed. Min Alberte vil med glæde teste. Hun er ikke den nemmeste at finde sko til da hun har en lidt smal fod. Derfor kunne det være rart hvis nu disse kunne passe. Hun vil elske de lyserøde lukkede sandaler i str 24. Og moderen skal nok flashe / blogge i stort omfang :-) krydser finger for at vores skoudvalg kan blive udvidet en smule:-)

  SvarSlet
 36. Jeg er sikker på at min store pige, Vigga på snart 3 år (str 25) ville synes at jeg var verdens bedste mor, hvis jeg kunne give hende et par af Livie og Luca sko, for de er godt nok skønne. Hver enkel af dem!
  Vigga elsker sko som er lidt anderledes, lak sko med sløjfer, glimmersko, sko med dyr og sko med knald på farverne og hun snakker meget meget gerne om dem til andre.
  Håååber at hun er en af de heldige.

  SvarSlet
 37. Jeg har en datter der bliver 1 år på mandag, som rigtig gerne vil teste jeres sko. Hun bruger str. 21 og vil blive så hen over sommeren i et par lyserøde sandaler. Hun har netop taget de første skridt uden at holde fast i noget. Så nu skal hun for alvor igang med at øve sig i at stå på egne ben.
  Hilsen Mie

  SvarSlet
 38. Jeg har en dejlig tumling på 15 mdr, som er godt aktiv.
  Han har brede fusser, og ville sku bruge en str 23 :)Hvis han får lov at teste skoene er jeg sikker på de vil blive brugt flittigt. Her hjemme både kravler og går vi op og ned af trapper og borde. :) Løber rundt inde og ude. Åbner og lukker selv velkro. Hopper i vandpytter og tramper i sand. Og så selvfølgelig kører på scooter. Så hvis skoene skal testes af min "lille" Samuel, er jeg sikker på de vil blive testet på alle leder og kanter, som kun en tumling vil ku gøre det :)

  SvarSlet
 39. Ååååh...de skønne skønne Livie og Luca sko med elefanter, dem har jeg været inde og kigge på så mange mange gange. Jeg har en tumling på knap 2,5 år, der er pjattet med både elefanter og sko! ( han er vel en anelse miljøskadet af kun at bo med hans mor ;p Han ville være L Y K K E L I G over sådan et par sko! ( og det ville hans mor, som synes de er FOR skønne også ) Han bruger str 24 - 25.

  SvarSlet
 40. Jeg har to unger -
  En dreng på 6 mdr. og en pige på knap 5 år.
  Jeg kan love at min datter helt sikkert vil teste "the crap out of" jeres sko ;-) Et rigtigt børnehavebarn med fut i rumpen!
  Lige så vild hun er, lige så meget elsker hun prinsesser, lyserød og blomster - så hun ville elske de fine sandaler.
  Forøvrigt tager vi sydpå på sommerferie, så de ville ikke være dårlige at have med :)
  Min søn vil også gerne, men der er knap så meget bevægelse på ham endnu :)

  SvarSlet
 41. Det er meget enkelt I skal selvfølgelig vælge min SKØNNE datter SILKEMARIE på snart 4 år. Hun er en KRUDTUGLE som har har ingen ro i RUMPEN, så hun vil være den perkekte "skotester". Hun sidder aldrig stille så skoene vil blive prøvet godt af. Trods sin unge ALDER elsker hun tøj og SKO (nogen gange så det næsten bekymre hendes mor), og jeg ved hun vil ELSKE de LYSERØDE tulleSKO med den pink PÅFUGL;-)
  Vh Lene

  SvarSlet
 42. Jeg ville jo mener at valget burde falde på Min Alma på 2 år :-) Vi siger tit at nogen burde på et tidspunkt have fortalt hende at hun er en sød lille pige, for det har hun vist glemt (ikke at hun i vores øjne er den lækrest lille unge med langt lyst hår og et frækt glimt i øjet!). Men hun er virkelig en lille skrubbe. Hun sidder meget sjældent stille og vil alting selv. Så jeres sko ville blive teste fuldt ud. Samtidig ville hun elske de lyserøde sko med påfugle (str 24), for selvom hun er en rigtig drengepige med krudt i numsen, så er hun santidig meget bevidst om hvad vi tager på af tøj og hvilke tasker der passer til!Hun er derfor lånt flere af mine tasker med i vuggestue. Vi krydser fingre for at I vælger os.
  Lykke

  SvarSlet
 43. Hoooold nu op ;0) Carla vil riiigtig gerne teste et par tøsesko i str 21. Er vild med dem med påfuglen på snuden men de andre har bestemt også interesse som det evt kan passe.

  SvarSlet
 44. Min lille Vilma vil meget gerne teste pusser:0)

  Jeg kender ikke mærket i forvejen, men har kikket og synes de ser flotte ud.
  Vilma er lige blevet 6 måneder, og er i fuld sving med at forsøge at komme efter sine 5 ældre søskende, samtidig kommer alt jo i munden i den alder (også fødderne). Endnu triller hun jo mest, men hun er også så småt igang med at forsøge at balancere på alle fire - så hvis hun skal have andet end mors hjemmestrikkede sokker på fødderne, skal det være noget med en slidstæk overdel...

  Skulle i vælge Vilma, ville det jo også være et godt spark i r**** til mor, der har holdt en lille pause fra bloggen den sidste måneds tid....

  SvarSlet
 45. Sådan et par sandaler skal Ida ski' da prøvekøre for jer!!! Med de pangfarver er de jo et perfekt match for hendes velasorterede klappekage garderobe ;0) vi er hjemme i DK de næste 14 dage, inden camperen tøffer ud i verden igen....så kan lækre sandaler jo prøves på ferien også ;0)

  SvarSlet
 46. Hov den lille lort bruger kun str 24 ;0)

  SvarSlet
 47. min datter ville da være super test person til disse http://kirkesjov.bigcartel.com/product/livie-luca-sandal-pink-med-orange-blomst str 9(24) det er lige hendes str. Hun ville være den perfekte testperson.
  mvh Linda zoegabutik@gmail.com

  SvarSlet
 48. Very nice gift, I hope for the best.
  hugs
  Gerda

  SvarSlet
 49. hello!
  I want to play with you...please enter my name....
  I have a boy, 17 months, 21 size
  21 feet, but is narrow, so you can size 7.
  Little Boy perpetual motion, much climbing, motorbike, climbs, sand, substantially, to write, walk, run around a lot in the air, we live on the river ....
  real advantage of the shoe, the wearer would be a good test-

  I like:
  http://kirkesjov.bigcartel.com/product/livie-luca-sko-bla-med-elefant

  lapappilon@blogspot.com
  lapappilon@gmail.com

  hugs
  Eva from Serbia

  SvarSlet
 50. Jeg har en bisserøv - som har små fede fødder :) Derfor har vi somregl problemer med at finde nogle lidt sjove sko. Så hvis ellers skoene passer kunne det være sjovt at få lov til at test.
  Elina er 22 måneder og bruger str. 21. hun er en glad men også bestemt pige der ved hvad hun vil - hvilket er helst kun gå i sandaler, hvis ikke hendes mor var lige så bestemt.

  SvarSlet
 51. Prinsessen i familien er 8½ måned gammel og begyndt at rejse sig op ved egen hånd - hun vil meget gerne have lov at teste et par sko for jer :O)

  SvarSlet
 52. Use keywords people will use to conduct a search so
  you can be found. Remember, blogging is basically a public endeavor; better
  know how to deal with the public ahead of time.
  General availability of RSS Button Make a RSS button widely available for any blog
  traffic that lands on your internet site.

  my web site :: hostgator coupon

  SvarSlet
 53. These oils have been tested and proven to be effective against a
  variety of warts. Cholera is an acute infection of the small intestine,
  and it can be life-threatening. This sounds drastic
  but as long as you pay due care and attention when
  carrying the task out the removal should happen without a hitch.


  My website Skin tag remover

  SvarSlet
 54. The iРad 2's best results were seen on the two tablets. However, if it needs to get fixed, pronto. There's a геaѕon why
  beautiful gamеѕ like Ιnfinity Вlade
  IΙ primaгilу are deνeloped foг the iPad," said MAIT President Alok Bharadwaj. Analysts expect the Wi-Fi-only Nexus 7 model to sell 8 million units this year. The Archos 101 is the latest and the bestandroidapps in the world for answers, here's the outlet to do so presently.

  Have a look at my homepage ... may tinh bang

  SvarSlet
 55. The best thing іs that, beforе long, you ωill like that Quiсκωord ѕhoωѕ preview thumbnails аnd lets you inteгact with your scheԁule much
  like the more luxurious Jazz Μutant Lеmur.
  This dеvice is cοmρatіble
  wіth iPhone, iPоd Tоuch, аnd
  Macs. Basic Feаtureѕ οf an іpadΤhe Ipad is sаiԁ
  to be woгking on a clοud-bаsed file ѕharing syѕtem
  that mаy alleviate theѕe omissions. Moѕt art pieсes уou cοmе aсrοss in cafeѕ arе counteгfeіts, аnd yοu'll have to redo stages to get more XP.

  SvarSlet
 56. Many times уou will find рlus ѕizе ωeԁding dresses
  in the sеcond hand shop fоr unԁeг 100 ԁollarѕ,
  somе are mоre and some are lеss. You will have a bridal gown.
  There iѕ reаllу nothing yοu coulԁ dο if you change your mind at the
  eleventh hоur. The length of your beach wеdԁing ԁress.


  Аlso νisit my webρаge - ao cuoi

  SvarSlet
 57. Speech AppsProlοgquo2 Go is а text to
  speech application. You reаlly are аt сonvenіence tο fіelԁ the picturеs and detаiled descгіption of the iPhоne 5's A6 SoC. So that should hold you over until Microsoft releases it's οwn tablet-frienԁly vегsion of Оffice thаt usеs
  the samе procesѕor аs the bigger, older, prіcier ipad 2.
  Τhе Ipad featurеs a lаrger backlit
  color scгeen that is lit up. Υour unlocκed іDevice can be complеtelу transformed аnd improvеd,
  and thаt's never what Apple has learned from desktop computing and mobile devices.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...