lørdag den 9. juni 2012

Vi leger med shorts!

Og det er der kommet disse fantastiske Avesjov retro-shorts ud af i solgul isoli, med jerseylommer og brun ribkant! En materialeudfordring at sy i (men det er jo der Tamra's fantastiske færdigheder ved en symaskine kommer til sin ret) - og resultatet er simpelthen så lækkert. Blødt, plads til leg - og så ser man samtidig godt ud! Disse er til Karen, men der vil blive syet lidt op til salg - måske også nogle i velour - og så ville det da bare være skønt, hvis sommeren kunne finde ud af at indfinde sig?

Hvad synes I om dem?9 kommentarer:

 1. De er da bare så flotte :o)

  SvarSlet
 2. de er meget søde :)

  modellen minder mig om hotpants i 80erne :) bare lige en side bemærkning ,men det er ikke det samme som at de små 2000 års børn ikke kan gå i dem ... de er nok søder på små børn :)

  SvarSlet
 3. De er virkelig fede, går selv og pynser på hvordan det lige er man syr den der kant på??? for den er jo bare på "forsiden" ikke? Hmmm mon ikke der findes et mynster et sted?

  SvarSlet
 4. De er da super søde ;-)

  SvarSlet
 5. Jaaa lav flere, tak!
  Jeg gik faktisk lige og tænkte på at jeg skulle gå ned på Design Kartellet og se om i havde nogle shorts. Og jeg synes det er alt for lækkert med dine ting med gul og blå sammen. Så det er da lige perfekt : )

  SvarSlet
 6. Vildt fede!!! Ville også elske dem i Frotte;-)

  SvarSlet
 7. De er bare rigtig fine med de udvendige lommer, hun kun selv lavet dem med indvendige, total 80´er Men de er rigtig fede med udvendige lommer syns jeg :)

  SvarSlet
 8. De er total nuttede og ganske, ganske retro, som de skal være :O)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...