tirsdag den 12. juni 2012

En slags tvillinger....

Eller same same - but not the same? I hvert fald så lavede Tamra og jeg hver sit sæt tvillingevarer igår aftes.

Hun lavede to par knickers med de nye elefanter til Storm og Karen, så nu kan I se, hvordan de tager sig ud som lommer på Avesjov kreationerne - så der er nu åbent for bestillinger med de nye elefanter :-) Og som I kan se, har vi også endelig fået fat i en lækker solgul babyfløjl, som ellers ikke er sådan at drive op. Det giver også en masse nye muligheder for kombinationer, som vi glæder os til at prøve af!Og mens Tamra syede knickers, så hæklede/syede jeg et par suttesnore - også en slags tvillinger, da de er med det samme stof men i forskellige farvevarianter :-) De er en bestilling og kan nu sendes afsted mod to heldige piger. Det er og bliver altså mit favoritstof!

7 kommentarer:

 1. De er godt nok super super lækre de knickers der... hold da op...... Hvad koster mon sådan et par i Neels str... altså 86???

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise - og til lykke med bloggens 1-års fødselsdag :-) Det er stort ikke?

   Knickers koster 199 kr. til og med str. 98.

   Kh. Mette

   Slet
  2. Hejsa

   Og tusind tak.... jo det er det faktisk... forstår da slet ikke hvor den tid blev af... men sjovt nok, så føler man sig stadig mest forbundet med de af jer man selv startede at følge mest :-) :-)

   Så fine de bukser... jeg ser lige hvad budgettet tillader :-)

   GO dag

   KH Louise

   Slet
 2. Så flotte bukser. Ha en fin dag

  SvarSlet
 3. Nej hvor er den gule babyfløjl flot, må man spørge hvor I fandt den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må du da - det er fra Stof & Råd i Helsinge. Hun har også en webshop, men den er pt udsolgt, men skulle komme igen i næste uge. Du kan altid ringe til Nina og spørge - super god betjening.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...