fredag den 25. oktober 2013

Smuk efterårskrans af Hortensia!

Har du, lige som jeg, haven fuld af Hortensia, som er meget tæt på at visne og blive brune og kedelige? Så kan du måske også give dem nyt liv i form af en smuk efterårskrans til døren :-)

På Instagram så jeg hos Julia en smuk krans bundet af Hortensia, og jeg har den sidste uges tid gået og tænkt, at nu skulle det være! Det blev så i går aftes, at jeg i mulm og mørke gik og klippede næsten 100 Hortensia blomster af mine buske, bandt en smuk krans af dem, og hængte den på min hoveddør.

Den er virkelig smuk - alle de mange farver, der er i blomsterbladene, spiller så fint i lyset - og da jeg kun har den lyserøde variant i haven, er den blevet "ensfarvet". Men hvis du har flere varianter i haven, bliver det også utrolig smukt at blande dem i kransen.

Den er nem at binde. Blomsterne er meget taknemmelige og nemme at arbejde med, og den er blot bundet om en halmkrans med tynd ståltråd. Måske du også har mod på at lave en? Det er ved at være sidste chance.

 






18 kommentarer:

  1. Sikke en lækker krans - hortensia er min yndlings blomst/plante. Synes den er så fin og elegant.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Pernille - og ja, det er en fantatisk blomst :-)

      Kh. Mette

      Slet
  2. Lækker krans, utroligt hvad man kan få ud af sine have :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Karen Elisabeth

      Ja, det er super rart at udnytte tingene flere gange. Først som friske blomster både i haven og i vaser, og nu som en smuk efterårskrans.

      Kh. Mette

      Slet
  3. Det var da en vildt god ide. Den er så smuk og afspejler efteråret så fint. Ej, hvor ville jeg gerne have en have! Suk

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Stine! Og ja - den får smilet frem hver gang man ser den :-)

      Kh. Mette

      Slet
  4. Svar
    1. Også tusind tak til dig :-)

      Kh. Mette

      Slet
  5. Svar
    1. Tak! Jeg er også rigtig glad for resultatet :-)

      Kh. Mette

      Slet
  6. Wow, hvor er den flot, det må da ha været et kæmpe arbejde?! Hvis min enlige hortensia havde leveret mere en to blomster i år, ville jeg også ha prøvet... Hvilken slags hortensia har du?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anita

      Tusind tak - og nej, det var faktisk ikke så vildt. Det tog 20 minutter at binde den. Men ja - det kræver en stor Hortensia :-) Jeg ved ikke hvad vores hedder....?

      Kh. Mette

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...