mandag den 28. oktober 2013

Den kom hurtigt den storm!

Vi venter på at stormen løjer af. Der er stadig rusk i den derude, og jeg skal love for, at det kom som lyn fra en klar himmel!

Jeg var hjemme ved 3-tiden efter at have været oppe og hente og få tilpasset indlæg til mine sko (ja, ja - det er kun for ældre folk - og så for mine mærkværdige fødder :-) ), og på vej hjem var det stort set vindstille, så jeg tænkte, at jeg lige kunne nå en løbetur og hente Karen på vej tilbage.

Jeg nåede så ca. et par kilometer - og så skal jeg love for, at det gik amok. Jeg løb rundt om Utterslev Mose, og rundt omkring mig knækkede træerne som tændstikker. I børnehavne var der virkelig sus i gården, hvor børnene kommer ud af bussen og bliver hentet. En pige lettede og fløj heldigvis blot op i sandkassen, men der gik det op for de fleste, at det nok ikke var på cykel, de skulle køre de små hjem.

Jeg endte med at gå med Karen og kusine Ella, så min søster slap for cykelanhænger og kunne hente fætter Edgar. Og så ellers hjemad.

På den halve time, der var gået siden jeg forlod huset, var det stort set ikke til at kende. Den vej jeg løb ud og nu gik hjem, var ét stort rod af væltede træer, udrykningskørertøjer og lange bilkøer. Og mig med to små børn, der bare prøvede at komme hjem uden at få noget i hovedet (der er ca. 300 meter fra vores hjem til børnehaven).

Da vi kom hjem var den ene side af terrassen væk og en masse tagsten var fløjet af huset! Det er spændende at se, hvad vi vågner op til!

Håber I alle er i sikkerhed i sofaen indendøre!10 kommentarer:

 1. Det er utroligt så hurtigt vejret kan ændre sig og sikke voldsomt det har været syd på og hos jer på sjælland. Her i nordjylland er vi næsten sluppet.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Vi har ingen storm haft her i Viborg, meget underligt, for Jylland plejer jo at være meget ramt. Godt du kom godt hjem med pigerne og dig selv;-) Knus Rikke

  SvarSlet
 3. Vi kom også godt hjem mellem væltede træer og fasaner på flugt fra stormen, drivhuset holdt ikke men hønsene er i sikkerhed, og nu løjer det af - gudskelov

  SvarSlet
 4. Vi skyndte os at ned lægge vores trampolin inden den fløj væk med stormen.
  Men det var ikke alle der havde gjort det samme, så min mand, en nabo og jeg var rundt til naboerne og fange 3 forfløjne trampoliner.

  Jeg er spændt på at se vores drivhus i morgen, for to af vores naboer har flere knuste ruder i deres. Ud fra hvad jeg kan se i mørket, så er vores helt endnu, så jeg krydser finger..!
  Resten af aftenen har hele familien blot hygget godt inde døre og lyttet til stormen.

  SvarSlet
 5. Ja det gik stærkt - min dreng og jeg tog en ældre mand med i bilen og kørte ham hjem (han stod og holdt fast i en hæk - stakkel..) - men vi mødte ingen væltede træer. Godt at I kom hjem i god behold :-)

  SvarSlet
 6. Det gik virkelig hurtigt!!! Fyrsten havde heldigvis 'stormsikret', så alt hvad der kunne lette, var pakket væk. Desværre tog stormen to af vores gamle frugttræer - nogle af jeg vil tro blev sat, da huset blev bygger i 1931. Det synes jeg, er virkelig trist.
  Jeg troede faktisk, at de havde overdrevet lidt i medierne - det er oplevet før. Men ikke denne gang!

  SvarSlet
 7. Ja, lige pludselig gik det bare stærkt. Jeg var ude med hunden og undervejs på turen kunne jeg mærke vinden tage til og ting og sager begyndte at suse rundt ude på gården.
  Da jeg ved halv elleve-tiden var ude med hunden igen, opdagede jeg, at et stort (altså som i virkelig stort) brændeskur var væltet.
  De bagerste stolper havde sluppet jorden og var fløjet henover skuret og havde lagt det hele ned. Den ene stolpe havde sluppet skuret, var fløjet 50 m igennem luften og havde væltet en væg i den gamle kostald. Det var vist godt man ikke var ude på dét tidspunkt ;o)

  SvarSlet
 8. Pu ha, det ser også vildt ud hos jer. Her har jeg "kun" set nogle flyvende tagsten og politikere

  SvarSlet
 9. Ja det var godt nok vildt i mandags, også her på Amager.
  Ville bare lige fortælle at jeg altså også har indlæg, men bruger dem mest i mine træningssko da det var under træning jeg begyndte at mærke alle skavankerne ;o) Nedsænket forfod desværre.. Fik dem faktisk lavet i Brønshøj/Frederikssundsvej :o)

  SvarSlet
 10. The signs and symptoms of hemorrhoids depend on the type present. Internal hemorrhoids usually present with painless rectal bleeding, while external hemorrhoids may produce few symptoms or if thrombosed significant pain and swelling in the area of the anus. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss Many people incorrectly refer to any symptom occurring around the anal-Zectal area as "hemorrhoids" and serious causes of the symptoms should be ruled out. While the exact cause of hemorrhoids remains unknown, a number of factors which increase intra-abdominal pressure, in particular constipation, is believed to play a role in their development.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...