Men here goes:
- Find alle ingredienser frem, snit og hak og læg det hele klar foran dig.
- Fyld et fad med varmt vand til at blødgøre rispapiret i.
- Lav også en skylleskål til fingrene, da du hurtigt har nudler og krydderurter ud over det hele!
- Blødgør rispapiret
- Læg rispapiret på en tallerken - så våd som muligt, da den ellers begynder at klistre til alt inden du er færdig.
- Læg fyldet på - jeg har brugt glasnudler, gulerods- og agurkestave, krydderurter (mynte, sød basilikum og koriander) og tigerrejer
- Fold enderne ind over fyldet
- Fold den forreste ende op over
- Rul mens du gør den så stram som muligt!
- Og vupti - skær dem over i halve og anret med sød chillisauce.
Jeg har ikke fået prøvet det endnu... Men jeg bliver nødt til det en eller anden dag...
SvarSletVi har heldigvis et ret velassorteret asiatisk supermarked her i Fredericia :0)
Hej Karen Elisabeth
SletDet må du prøve. Det er virkelig lækkert og et væld af muligheder for fyld og variantion :-) Og efterhånden er de almindelige supermarkeder ret godt med på udbudet :-)
Kh. Mette
Mums, de ser lækre ud.
SvarSletTak Simone - og de smagte virkelig godt :-)
SletKh. Mette
hatten af for det store pillearbejde du der har lavet :-)
SvarSletHej Ellen Kathrine
Slet:-) Der er meget forberedelse, men når først man har fået hakket og snittet, så er det en fest at begynde at rulle :-)
Kh. Mette
Ser rigtig lækkert ud, måske man skulle prøve...... en dag hvor tålmodigheden er stor:0)
SvarSletHej Louise
SletDu bliver nødt til at prøve :-) Og det tog ikke mere end en times tid at lave disse 15 ruller - så tålmodigheden behøver ikke være kæmpe stor :-)
Kh. Mette
Mums de smager SÅ godt :o)
SvarSletHej Jane
SletDet gør de nemlig - uhmmm :-)
Kh. Mette
Elsker friske forårsruller og dine ser virkelig lækre ud.
SvarSletHilsen Line.
Hej Line
SletTusind tak :-) Jeg er også helt vild med det - så jeg tror de bliver lavet igen på lørdag, når vi skal have gæster :-)
Kh. Mette
jeg har svært ved at finde en god dip opskrift. vil du dele din? eller har du delt den og jeg er uopmærksom? :)
SvarSletHej Katrine
SletJeg har delt en rigtig god opskrift tidligere - den kan du finde i linket her: http://kirkesjov.blogspot.dk/2013/09/vietnamesiske-forarsruller.html
Kh. Mette