tirsdag den 8. oktober 2013

En date med min mand!

I lørdags var Henrik og jeg inviteret til fest - en dobbelt 40-års fødselsdag hos et vennepar - og vi greb chancen for at lave en lille date ud af det :-)

Henrik kørte Karen ned til farmor, og mens han var væk, havde jeg lidt kvalitid med neglelak og borddækning! Da Henrik kom hjem, havde han lækker thai take away med, og vi satte os med stearinlys og en god flaske vin. Det var simpelthen så hyggeligt :-)

Vi var inviteret til fest ved 20-tiden, så efterfølgende gjorde vi os klar med resten af vinen i glassene - og så af sted til en virkelig god fest med alt for mange våde varer!!! Blandt andet så havde de hyret Joe and the juice - og i dagens anledning var det så Joe and the booze!! Uha - lækre smoothies og juice cocktails :-) Så søndagen blev brugt på langs indtil putten blev hentet hjem igen, og søndagen sluttede med en lækker tur på legepladsen i efterårssolskinnet.

Perfekt weekend!

Dullerier....

Klar til kærestemiddag :-)

Håret fik jeg sat op ...  og det lykkedes at proppe så mange hårnåle i, at det holdt hele aftenen og natten!
 
Aftenens outfit!
 
Feeeest....

17 kommentarer:

  1. Aj altså, sådan en fest gad jeg fandme godt.... :0) Dejlige glade fotos, og hvor ser du hammergodt ud.... Dejligt når vi forstår at nyde livet, også uden vores børn.... :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Heidi!! Ja, det var en skøn aften og nat :-) Og ja - en gang imellem skal der voksentid til - det giver overskud til at være mere på!

      Kh. Mette

      Slet
  2. Hvor lyder det bare fantastisk hyggeligt! :) Dejligt at høre at sådan noget kan lade sig gøre selvom man har børn (til når man selv får nogle) ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne Sofie

      Ja, det er rigtig skønt, når det kan lade sig gøre - og så er det bare om at nyde det :-) Og det var rigtig hyggeligt :-)

      Kh. Mette

      Slet
  3. Wuhuuu du ser godt ud, lækkert hår og flotte negle. I - og jeres venner - holder altså de fede fester... Tak for i går i øvrigt :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anita

      Taaaak :-) Og ja - dejlige fester, men nu trænger vi snart til pause efter ikke mindre end 2 bryllupper og 12 40-års fødselsdage i år! Det er altså liiiige i overkanten :-)

      Selv tak for i går - dejligt at se dig og få shoppet lidt :-)

      Kh. Mette

      Slet
  4. Helt ærligt, jeg glæder mig så ustyrlig meget til de 40 års fødselsdage, der kommer i min omgangskreds inden alt for længe. For alle de 30 års drunkede i graviditeter og ammende damer.

    Du ser i øvrigt brand godt ud.

    SvarSlet
    Svar
    1. Arh men glæd dig!! Det har været de mest fantastiske fester.... og det bedste er, at om to år er det mig og hele min vennekreds :-) Så kører det igen :-)

      Og tak :-) Du er så sød!

      Knus Mette

      Slet
  5. Åh kunne man ikke få en DIY på den håropsætning :-)?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Malene

      Det er faktisk super nemt! Start med at rulle siderne op - simpelthen bare med fingrene og så fastgøre med hårnåle. Og til sidst rulles det bageste op. Og vupti! Det kan du sagtens finde ud af? :-)

      Kh. Mette

      Slet
  6. Herligt, lyder som super (og fortjent) weekend

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Christina

      Det var en super weekend - Tak :-)

      Kh. Mette

      Slet
  7. Hvor fantastisk god idé at udnytte muligheden til at date! Må jeg spørge om hvordan denne fødselsdag var skruet sammen? I var inviteret til kl. 20 - så det var ikke til mad? Sidder nemlig og tumler med planer om fest, men er i tvivl om hvad man "kan" gøre (hvis nu man - vi - ikke har råd til at invitere 60 til stor middag). I fik drinks og masser af dem og...andet? Kh B

    SvarSlet
    Svar
    1. Hejsa

      Ja, det var bare skønt, at bruge tiden til hinanden inden vi tog til fest :-)

      Og ja, vi var inviteret til drinks og fest kl. 20. Der var Joe and the juice (Booze) bar med 5 forskellige shakes/cocktails, så var der fadølsanlæg - og så en jägerbomb-bar (jägermeister og Red Bull shots.... uha - smager jo alt for godt!). Og så var der chips og nødder :-)

      Så ja uden mad, men rigeligt at drikke. Jeg har været til to af den slags fester i år, hvor vi var inviteret "kun" til drikke - og det bliver det altså ikke mindre festligt af skulle jeg hilse og sige. Den anden fest, jeg var til, der havde de hyret tre bartendere fra Natcafeen inde i Gothersgade til at mikse drinks! De havde godt nok også styr på det, skulle jeg hilse og sige.

      Kh. Mette

      Slet
  8. Tusind tak fordi du nu gav inspiration - lyder som sjove fester :) må ski til at have taget os sammen til at feste! Tak igen og ha en dejlig weekend!
    Kh
    Bettina

    SvarSlet
  9. God ide og du ser godt ud i kjolen :-)

    Kh Camille.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Camille

      Tak! Og ja - det var en dejlig aften med lidt ekstra tid til hinanden - og kjolen - ja, den er skøn :-)

      Kh. Mette

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...