onsdag den 29. august 2012

Samlingen vokser!

Kan I huske dette her sengetøj? Som en af mine Kartel-buddies fandt til mig? Det er så smukt, så smukt, og kort tid efter byttede jeg mig til den brune version hos Ellen Kathrine. Og idag ankom posten med to pudebetræk i den grå version med lyserøde blomster og brune blade! Pakken var fra Line - bare fordi! Tusind tak Line - det er bare så sødt af dig!

Nu er der altså hele tre slags af dette fantastisk print - som selvfølgelig er designet af NT of Denmark i sin tid. Men jeg er sikker på, at der er flere - kender du til flere farvekombinationer? Jeg forsøger, at få NT til at inkludere det i deres forårskollektion - kunne det ikke bare være lækkert at sove i? De er i hvert fald begyndt at reproducere igen - og denne gang ikke kun elefanter, men også et enkelt af de blomstrede fra dengang - så jeg synes, at dette skal være det næste i rækken :-) Bare fordi....11 kommentarer:

 1. Det lilla er bare så fint!! Kendte ikke det grå lyserøde.
  Jeg har haft et pudebetræk i grønt/grønt, har dog byttet det væk til Dorte (dresenfredeogmor.blogspot.dk) Prøv at hør hende om hun vil af med det:-)

  SvarSlet
 2. Jo det er da skønt! Jeg har syet en skjorte-bluse til min datter i den grå/lysserøde kombination. Synes det er SÅ fint stoffet, og den lilla er jeg også helt vild med..

  SvarSlet
 3. Det lilla er bare helt nydelig!!

  SvarSlet
 4. Jeg har lidt i en blå udgave. Vidste ikke det var NT som har lavet det :) du kan se det i min søns tæppe som har fået en lap fra det skønne print, lige her http://henridarling.blogspot.dk/2012/08/puslespillet-gik-endelig-op.html?m=1
  Nederst til højre og så fire op :)

  SvarSlet
 5. Hej Mette- det blå er der også lidt af her:-) http://enafdagene.blogspot.dk/2012/06/inspiration-til-same-same-indlg.html sig til hvis du ender med at forkøbe dig af det blå en dag- for det (også!) er bare "min" farve:-)

  SvarSlet
 6. Det er rigtig fint!
  Specielt det lilla er jeg vild med, men jeg er også inde i en lilla fase. :)

  SvarSlet
 7. Jeg sov i det lilla sengesæt i min barndom, så det er sjovt at se det igen! Jeg mener jeg bugte det til det blev slidt i stykker, så der er dersværre ingen "rester" tilbage.

  SvarSlet
 8. Rigtig fine sæt! Ville være skønt at putte sig i:-)

  SvarSlet
 9. Hej... Jeg har et stykke i lyserød, så der findes åbenbart mange varianter :-) mvh Sofie

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...