tirsdag den 14. august 2012

Lækkert garn og storskrald!

Da vi kom hjem fra ferie, var hele vejen dynget til med storskrald - og på en eller anden måde får min indre klunser pludselig liv, og jeg MÅ bare rundt og snuse! Og der var da også et par gevinster, hvoraf den ene var denne super fine plastic-fantastic lækre retrogule bakke! Den kom med hjem og er blevet vasket efter alle kunstens regler. I kan godt se, at den er perfekt med min nye pude - og ja, måske man fornemmer et tema efterhånden til min kommende stue? :-)

Igår var jeg så forbi den lokale garnpusher. Jeg har planer om endnu et oldemortæppe - og denne gang til stuen. Og det skal være stort, så man rigtig kan putte sig i det. Og så skal det være blødt, da jeg simpelthen har en uld-kradse-fobi - uark....! Derfor ender det med en helt overdrevet luksusmodel i 100% merionould, så jeg håber, at det vil holde i maaaaange år. Men se lige de farver? Uhmmm....  Dog tror jeg den skrappe grønne ryger retur igen - den er ikke helt lige i øjet, synes jeg?
7 kommentarer:

 1. Storskrald er da lige sagen, godt nok ikke noget vi kender til her i det sønderjyske, her har alle jo jydekrog med tilhørende trailer :)
  Men åh naboerne i baghaven har guld, guld, guld overalt...har mange gange overvejet om man skulle være fræk og spørge til loftet :)
  Skønne farver til dit tæppe Mette, og ja den grønne er ikke lige i øjet sammen med de andre farver, efter min mening.
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Mums noget lækkert garn du har fat i der.. Ja, den grønne er lige skrap nok..
  Puha, jeg ville ønske økonomien var til at gå aaall in med noget lækkert garn!

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er det lækkert med genbrugsguld- sikke en fin bakke!

  Sommerhilsner
  /Christina

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig til at møde dig hos din garn-pusher;-).

  Det er et helt fantastisk garn du har købt...

  Knus Rikke

  SvarSlet
 5. Lækre lækre farver! Glæder mig til at se det færdige tæppe.

  Og skøn bakke. Jeg elsker storskrald - man kan virkelig finde guld. Og jeg undrer mig hver gang over, hvad det er, der gør, at folk smider skønne, brugbare ting ud. Og af og til også værdifulde. På den konto har vi fundet både en Arne Jacobsen Syver-stol med armlæn og en Kaj Boyesen-gyngehest. Meget mærkeligt - men dejligt for os :-)

  SvarSlet
 6. Storskrald er bare guld :) Det fad er for lækkert :)

  SvarSlet
 7. vildt lækkert bakke du der fik dig

  Ja sikke farver du får fremtryllet det ser godt ud

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...