lørdag den 11. august 2012

Retrodrøm!

Jeg har altid haft drømme om et retrostel, men jeg har ikke fundet noget, som jeg sådan rigtig har forelsket mig i. Indtil nu! For se lige det her - kunne det ikke bare være helt fantastisk med et dækket bord i Stig Lindbergs service "Berså"? Desværre ser det ud til, at det er rigtig svært at finde, så måske min drøm bare forbliver en drøm. Men man kan jo aldrig vide, om man en dag er heldig, vel? :-)14 kommentarer:

 1. Jeg mener jeg har set noget af dette stel i min lokale genbrugsbutik i Dalmose. Er det noget jeg skal kigge efter for dig? Mener at der var nogle kopper og tallerkener. Men ved jo ikke om det stadig er der og hvad det koster. Men de plejer ikke at være dyre her på landet ;).
  Knus Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette

   Åh det må du MEGET gerne! Det kunne være mega fedt at komme igang med at samle det :-)

   Kh. Mette

   Slet
  2. Ok, jeg kigger på mandag når de har åbent. Ved du hvad det ca. koster? Hvis det er det stel og de stadig har det skal jeg så lige forhøre mig om prisen og få det lagt til side? Så kan du jo lige få af vide hvad der er og hvor meget det koster. Eller skal jeg bare købe det?

   Slet
  3. Jeg sender dig lige en mail inden mandag Mette :-)

   Slet
 2. Super flot stel - det må også gerne komme ind hos mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes simpelthen også bare, at det er super fint :-)

   Slet
 3. Det er nemt, bare kig forbi et stormagasin i Malmø - stellet er i nyproduktion.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi

   Ja, jeg har set at de i hvert fald laver tallerkenerne (middags- og frokost) igen. Men alle de andre finurlige dele, der findes, tror jeg ikke laves igen? Eller har du link til en side, hvor man kan se, hvad der bliver reproduceret?

   Kh. Mette

   Slet
 4. kan godt forstå du er lidt forelskede i det stel ... det er meget smukt :) håber du finder det ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså meget fint :-) håber jeg får lidt en dag :-)

   Slet
 5. Riktigt snyggt mönster! Delarna säljs ofta i Sverige (de gamla alltså) men det brukar vara ganska dyrt tyvärr. Lycka till i jakten! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan jo se at det er meget dyrt - både nyt og gammelt! Men smukt!

   Slet
 6. Nyproduktion: der er også tekopper med underkopper og kagetallerkener. Man kunne få det i den svenske boligbutik i Fiolstræde for 2-3 år siden...
  Det er selvfølgelig ikke lige så lækkert som det originale :-/

  SvarSlet
 7. Hejsa, har et hel del originalt som jeg sölger...hvis du ikke alllerede har fundet noget :-) Du er velkommen til at maile til mig på hannegk@hotmail.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...