fredag den 24. august 2012

Nye darlings fra Lucie Kaas!

Ikke nok med at designvirksomheden Lucia Kaas har genoplivet de skønne Cathrineholmskåle i en keramisk udgave og givet os bordfolkene tilbage - nej, nu genoplives også en række af Gunnar Flørnings træfigurer! Og ups - der kom lige lidt mere på ønskelisten!?

For alle os, der elsker elefanter må babyelefanten være et must? Den er simpelthen så sød? Oprindeligt blev den født i 1961, og den har været et stort barnedåbsgavehit. Mon ikke den bliver det igen?


Den mest kendte af figurene er dog den slanke kat, som i perioden 1955-1965 solgte mere end 300.000 eksemplarer! En anden lille sjov historie om den er, at den blev brugt som pris i teatergruppen Thalia, og nogle af prismodtagerne var Dirch Passer og Ghita Nørby. Katten kommer i to varianter, og sidst men ikke mindst er også spurven tilbage. Den er nu også helt ufattelig smuk i sit mørke teak- og kirsebærtræ, hva?

Vi må desværre vente til september, før vi for alvor kan ønske os de lækre sager!


6 kommentarer:

 1. Jeg er bare også helt helt vild med dem Mette, det er som om de der smukke træfigurer bare vinder sig ind på en mere og mere....

  SvarSlet
 2. Elefanten er da kommet i butikkerne

  SvarSlet
 3. Elefanten er da kommet i butikkerne

  SvarSlet
 4. Katten er for fin- og ikke så overrendt (endnu :-)glæder mig til at se det i jeres butik Mette:-)

  SvarSlet
 5. Årh hvor er de bare fine.. Jeg er helt vild med Elefanten og kattene :D

  SvarSlet
 6. Årh, den lille spurv er da for vidunderlig. Den kommer helt klart på min ønskeseddel - for jeg har fødselsdag i september...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...