tirsdag den 21. august 2012

Et stykke 60'er tekstil!

Jeg har købt det lækreste stykke stof! Jeg tror aldrig, at jeg har haft noget så blødt, tykt, fint og smukt i hænderne, som dette stykke strikstof fra 60'erne. Tænk lige over, hvor gammelt det er? Mønsteret, farverne - og ikke mindst kvaliteten - går lige i mit stofhjerte :-) Selvom det ligger langt fra de blomstrede og farvestrålende 70'er tekstiler, som jeg normalt omgiver mig med, ja, så har det den samme patina og svunden tid over sig, som de andre.

Da jeg købte det, var jeg helt sikker på, at der skulle laves sofapuder af det, men nu er jeg selvfølgelig kommet i tvivl. Det kunne også være ret lækkert som en knælang nederdel - tætsiddende for oven og med lidt sving forneden? Eller bare som det er - som en strikplaid til kølige aftener? Jeg går i tænkeboks... men i mellemtiden kunne det være sjovt at høre, hvad du ville trylle det om til, hvis det var dit? Hvis det overhovedet gør det samme ved dig, som ved mig?10 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. For mig personligt ville det være sådan et skal-skal ikke stofstykke, som jeg ville bruge 5-10år å at overveje anvendelsen af. Når det så dukkede op af bunkerne igen ved næste retrobølge, ville jeg synes det var synd at "ødelægge".... jeg er håbløs.

  Me aside - så ville jeg se på stoftypen: er det en "stiv" kvalitet - så er det puderne. Er det noget der falder fint - så er det nederdelen.

  SvarSlet
 3. Jeg ville lave sofapuder i forskellige former, runde med en stor knap i midten, aflange måske med 2/3 knapper. Måske store orange knapper (har et eller andet med orange i øjeblikket). Det synes jeg kune være sååå fint.
  Knus Mette

  SvarSlet
 4. Jeg ville lade det være, præcist som det er. Synes det er smukt som tæppe og ville elske at putte mig i det.

  SvarSlet
 5. fra 60erne det var en gammel sag lige som mig hehe

  kan godt se den som en nederdel eller måske pude !!!

  SvarSlet
 6. Jeg er enig med Ditte, det skal gemmes som det er.. Tror også at mønstret er pænest så længe at det er et stort stykke.. så brug det som tæppe..

  SvarSlet
 7. Det stof får godt nok også mit hjerte til at slå lidt hurtigere! Jeg ville helt klart bruge det som tæppe, og hvis du bliver træt af det (som om dét sker), så kan du jo altid sy det om til puder eller noget andet :)

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Som tæppe, kantet med et af dine fede retrostoffer !
  :0)

  SvarSlet
 9. Megafedt mønster og farver. Aner ikke hvad jeg ville gøre. Gå og ae det et par år. :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...