torsdag den 27. oktober 2011

Et blogger-tip - At programmere et indlæg!

Folk siger altid "Hvordan får du dog tid til at lave alle de indlæg?". Det gør jeg heller ikke altid. Men når jeg så har tid - i weekenden f.eks. - ja, så kan jeg godt finde på at lave en del indlæg klar til ugen, der kommer. Jeg har talt med mange om det, men det virker som om, at der er mange, der ikke ved, at man kan programmere sit indlæg til at blive udgivet på et bestemt tidspunkt. Derfor dette lille tip.

Du behøver altså slet ikke være online for at udgive et indlæg - det hele kan laves på forhånd, og blogger udgiver så dit indlæg, når tid er. Så måske sidder man til brunch med hele familien eller i et fly på vej et spændende sted hen, men samtidig kan man altså udgive et indlæg uden at være i nærheden af internettet.

Og det er såre enkelt. Lav dit indlæg som sædvanligt, men istedet for at trykke på "Udgiv indlæg", så klikker du på "Valgmuligheder for dit indlæg", som findes lige under feltet, hvor du kan skrive dine etiketter. Her popper så en ny menu op. I højre sidder klikker du i "Planlagt til" istedet for "Automatisk". Herefter kan du så vælge dato og tidspunkt for, hvornår dit indlæg skal udgives. Først herefter trykker du på "Udgiv indlæg". Men indlægget udgives altså først på det tidspunkt du har valgt. Smart ikke?

Håber du kunne bruge dette lille fif? En masse andre fif findes ovre hos Mia under titlen "Hjælp jeg er ny blogger".

18 kommentarer:

  1. Det var smart. Tak for tippet :o)

    SvarSlet
  2. Tak for tippet. Havde hørt om det, men ikke fået gjort mere ved det. Tak for hjælpen.

    SvarSlet
  3. Tak for tippet, det gør det hele lidt nemmere :)

    SvarSlet
  4. Jep det nemlig smart - et godt fif vi lige skal have på blog-guiden !

    Smil fra Mia

    SvarSlet
  5. Jo det er bestemt smart. Selv jeg tror at jeg kan finde ud af det og jeg er bestemt ikke en computer-haj. Det har været svært nok at lære at lægge billeder ind, at linke mm. Men heldigvis er hjælpen jo nær her i blogland.

    Kh Mette

    SvarSlet
  6. Smart lille fif.. det er da klart noget jeg skal til at få gjort.. Ellers ender det med at jeg har flere indlæg der kommer i klumper...

    SvarSlet
  7. Det er så smart, har selv brugt det et par gange.. Og håber at få det brugt i weekendten. For når ikke at ligge på i hverdagen!

    Kh Rikke

    SvarSlet
  8. .....bruger det rigtig meget med forprogrammering - og det er super effektivt. Arbejder også en hel del med HTML-koderne

    SvarSlet
  9. Jeg har også brugt det nogle gange, det er nemlig rigtig anvendeligt :)

    SvarSlet
  10. Ja, det er bare rigtig smart - fik tippet fra en blogveninde, men har ikke været så flittig til at bruge det.

    SvarSlet
  11. dejligt med tips, der er forklaret sådan, jeg kan forstå dem.... Kan I super-bloggere også forklare hvad HTML-koder er og hvordan man får en "You might also like..." billedserie med link til at ligge under billederne...?

    SvarSlet
  12. Ja det var smart. Tak for tippet :o)

    SvarSlet
  13. Ejj hvor smart, så lærte jeg også noget idag.. Det skal klart prøves af...

    SvarSlet
  14. Du får lige heltestatus hos mig... (Trods det jeg ikke er helt grøn længere)

    SvarSlet
  15. super godt tip!! Tak for det :D

    SvarSlet
  16. Jeg har brugt det, men af en eller anden grund føler jeg at jeg snyder lidt;-) He he, ved ikke hvorfor, men jeg bruger det altså alligevel nogle gange!

    SvarSlet
  17. Super tak for tippet. Det var da bare smart. Vil helt sikkert bruge det.

    SvarSlet
  18. Det er da genialt. Det skal da helt klart bruges.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...