mandag den 24. oktober 2011

Lidt billeder fra weekenden

Jeg fik vist sagt, at det har været en fantastisk weekend, og her får I lige et par billeder fra en gåtur i Kongens Have og Botanisk Have. Vejret var jo bare så skønt, og søndag havde min søster fødselsdag. Vi startede derfor med brunch på Retsaurant SULT. Det kan virkelig anbefales, hvis du leder efter et godt brunchsted i København. 2 timer for 200 kr. Og ALT er inklusiv, så du bliver ikke ruineret, bare fordi du godt kunne drikke 3 lækre Latte eller andet specialkaffe. Maden er skøn og varieret fra traditionel morgenmad over i frokost og selvfølgelig masser af gode, søde sager :-) Bestemt et besøg værd! Men bestil bord i god tid - ellers skal du vente længe eller gå forgæves.

Med fulde maver drog vi i Kongens Have - løb efter duer, legede på legepladsen, smed med blade, kiggede på slottet og tog en masse billeder! Herefter en tur i Botanisk Have - ungerne var ved at være trætte, så det var mest på fædrenes skuldre, det foregik. Alle havde dejlige røde kinder, da vi kom hjem - og efter mad og bad, sov Karen som en sten kl. 19. En rigtig dejlig dag,

Og det nyeste skud på familiestammen - lille Edgar - ja, han er ved at være en lille frækkert - se bare det smil - ikke til at stå for!
2 kommentarer:

  1. så dejlige billeder, lyder virkelig som en skøn søndag :-) hvor må det være dejligt at ha en søster :-)

    SvarSlet
  2. Det lyder jo helt perfekt!
    Og sikke en sød lille trold, ham Edgar. :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...