onsdag den 19. oktober 2011

Miffy-Love!

Jeg har tidligere ytret mig om min kærlighed til Miffy, og jeg har søgt højt og lavt efter noget af det skønne vintage Dick Bruna (Tjek hjemmesiden - fantastisk univers) print. Og nu er det landet i min postkasse :-) Er det ikke bare fantastisk? Ja, jeg er helt oppe og køre og har masser af projekter i hovedet. Puder er selvfølgelig et af dem, men mon ikke man kan finde på andre skønne ting med det stof? Jeg tror det. Man tænker måske, at det ikke skal klippes i, men det er desværre for sent. Vi har nemlig været to om at købe det for ikke at blive ruineret, så halvdelen er på vej til Pernille. Vi er jo rimelig meget på bølgelængde hvad angår stofsmag :-)

Vidste du f.eks. at Miffy blev født i 1955? Og at han har publiseret 120 børnebøger om Miffy? AT Dick Bruna nu er i 80'erne og stadig tegner? Og der er meget meget mere på hjemmesiden.7 kommentarer:

 1. Aj, hvor er det herligt! Jeg vidste slet kke, at der fandtes et helt unvers af skønne kaniner. Jeg har et spil, fra da jeg var barn, og elskede bare de skønne tegninger - og gør det den dag idag. Der er især et bllede, som har hængt fast hos mig - hvor en kanin græder, fordi en anden kanin har taget dens ballon. Det billede bragte virkeligt empatien op i mig - og gør det nu hos mine børn.
  Skønt skønt!

  SvarSlet
 2. Så det var jer, der vandt det! Jeg holdt øje med det, men inden auktionen sluttede, indså jeg, at jeg måtte skære ned på stofindkøbene. :)

  Det er så fint, og de forskellige baggrundsfarver giver jo masser af muligheder. God idé at deles om et køb. :)

  SvarSlet
 3. Wauw Mette de er SÅ søde:) elsker også de motiver - rigtig godt køb.
  Og tak for pakken:)
  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 4. Det skønt - glæder mig til at se hvad du får brygget sammen. Måske et par skønne tøsepuder kunne indtage en plads herhjemme.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 5. Ditte - Åh jo - man kan vist roligt sige, at det er et univers :-) Kan se billedet for mig - der er alle mulige situationer skildret - så også de sørelige.

  Marianne - Ja, det var det jo så :-) Og ja - nogle gange er det rigtig godt at handle sammen. Og nej - bestemt ikke skuffet over din pakke - tværtimod lettere euforisk :-)

  Vicki - Selv tak. Og ja - er rigtig godt tilfreds med købet :-)

  Tina - Det blev til 3 puder igår aftes - skulle lige lege lidt med det :-) Jeg viser dem senere - så kan du jo se om det er noget :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Hvor er det fint - sig endelig til, hvis du vil bytte noget af det væk. Jeg har jo stadig et stykke med gule grise og røde gæs liggende til dig ;)
  Kh Line

  SvarSlet
 7. Hvor er det skønt - jeg vil vildt gerne købe et stykke så jeg selv an prøve at sy en pude - vil du sælge et grønt stykke med miffy i ringene og i hvor miffy hænger på hovedet.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...