fredag den 21. oktober 2011

Tør du vise dit rod?

Der er en grund til, at jeg næsten aldrig viser billeder fra vores hjem! Og det er, at det RODER! Når man bor 4 på 65 kvm., og når undertegnede har hang til kreative sysler - ja, så er det meget sjældent, at man kan få øje på vores spisebord. I den uge, hvor Isabella er hos sin mor, der er der kun lige frit i den ene ende, hvor vi tre kan side og spise. Men nu havde det altså taget overhånd, og eftersom vi skal have gæster i aften - ja, så var tiden inde til den HELT store tur!

I får hermed før og efter billeder af kreativt kaos. Det er jo helt sindsygt, så meget lort jeg har!? Og der fremgår jo tydeligt at jeg har været igang en times tid, da før-billedet er taget! Hvordan ser der ud hjemme i dit kreative hjørne?
Ta-Daaaaa - 1. stk. spisebord med plads til at spise ved?!


Og så taler vi ikke om stofbunkerne i soveværelset - dem er jeg slet ikke nået til endnu!

31 kommentarer:

 1. Tror I bliver nødt til at udvide huset med 65 kvadratmeter kun til dig, så der også kan blive plads til familien... ;O)))

  SvarSlet
 2. Åh ja, sådan ser der også ud hjemme hos os:-)
  Der er nogle super fine Miffy puder, du har fået syet, og tak for den fine diy til lynlåsene - jeg skal vist også i gang med puder:-)

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Jamen du har jo guld liggende fremme!
  Jeg kender det ALT for godt, det med rodet. Det hober sig op og jeg må sortere og smide ud for ikke at drukne.
  Du burde anskaffe dig det fedeste møbel til alle dine skønne stoffer!

  SvarSlet
 4. Er det ikke bare sådan det skal se ud hos os krea kvinder. Det minder meget om mit spisebord lige pt. Vi bor på 73 m2 og jeg har nærmest fyldt hele loftet også så jeg har da lidt mere plads.

  SvarSlet
 5. Puha ja, sådan ser der også tit ud herhjemme! Heldigvis flytter vi til januar til en lejlighed, som ud over at være vild fed, har et ekstra værelse, der primært bliver kreaværelse til mig! :D Årh jeg glæder mig.

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Det kan da godt være der er lidt rodet, Men det er da LÆKKERT rod !! :0) For NØØJ hvor har du mange lækre stoffer....

  SvarSlet
 7. ejjjj Mette, hvor ER DET VILDT alt det stof du har, for søren også..... Det er da kun til at falde bagover.... Og faktisk helt iorden rod i mine øjne.... Hvis jeg havde så meget... så lå det også det skue hele tiden :-)

  Ser skønt ud hjemme hos jer, ligner bare der bor nogen....

  SvarSlet
 8. åhh åhh, min kærestes hovedpine er mit rod...hvis han så reelt vidste hvor mange penge der bliver brugt på stof og andre hobbyartikler.....
  vi har endda 200 kvm og jeg mit eget værelse...men det er bare overhovedet ikke tilstrækkeligt til mig:-o men jeg er nu heller ikke specielt god til at rydde op efter det jeg har gjort færdig.
  troede i mange år, at det var mig der var fuldstændig afsporet mht. hamstring af diverse stoffer...jeg er glad for at surfe lidt rundt i blogland;-)
  tak for en fed og inspirerende blog
  Kærlig Hilsen
  Camilla

  SvarSlet
 9. aaah..dette var bare deilig å se! jeg har det akkurat likedan, og mannen min er helt oppgitt!
  men, jeg elsker å leke meg med stoffene og mønstrene!

  SvarSlet
 10. Jeg behøver vist ikke vise mit kreative rod frem ;0) Dine billeder kunne være en tro kopi af hvordan mine billeder ville se ud ;0)

  SvarSlet
 11. Fantastisk rod!!
  Jeg bliver nød til at vise min man det, for jeg roder ligeså meget med stof og garn!!

  TAK for et dejligt syndigt rod!

  SvarSlet
 12. Mette, det glæder mig at se, at der ser sådan ud hos jer. Vi bor også 5 på 69 kvm og jeg kan jo slet ikke være her. Så er henstillet til pladsen bag sofaen og derfor får jeg sjældent syet alt det jeg gerne ville. TÆNK.... hvis jeg fik et større spisebord... puha.... tilgengæld har jeg et stuebord, der er en kiste, så deri ligger der endnu mere guld -g-Tak for kigget, hav en dejlig fredag, Knus fra Heidi Clara

  SvarSlet
 13. Eiii Mette, jeg ønsker for dig, at du en dag får dit helt eget kreaværelse.
  Kh Christina

  SvarSlet
 14. Ha ha ha ha, fantastisk:-)
  Mit spisebord ser ligesådan ud! Der er også lige ryttet i den ene ende, så der er plads til at spise aftensmad!

  SvarSlet
 15. hahaha mette altså, ja for søren jeg tår godt vise mit kreahjørne...... forklaring følger på bloggen min ;o)
  kh. Anja

  SvarSlet
 16. Hahahahah du er sjov! Det er godt nok et kreabord, der vil noget! Og elsker at det bare bugner med krea rundt om det oprydede bord.

  SvarSlet
 17. Uha det var modigt ;) Sådan ser også nogle gange ud på vores 65 kvm - og vi er kun 2! Men det er også rart at få styr på rodet ind imellem ;)

  -karenbykaren

  SvarSlet
 18. Så kan jeg godt se at jeg er priviligeret med 130 km hus og fuld kælder. Det vil sige at det meste af tiden kan jeg holde mit krearod i kælderne, men det sker dog engang imellem at det forvilder sig op i spisestuen, så jeg kan sidde der og syg.

  SvarSlet
 19. Hærlige fotos! Slik ser det ut her hjemme også .-) De stoffene tar mye plass, men man må jo bare ha dem for å lage noe fint! (Mye å velge i!)
  Min mann har lurt på når tid jeg kommer til å fjerne symaskinen fra spisebordet, og jeg svarer alltid "snart". Hehe...jeg lurer ham godt! ;-)

  SvarSlet
 20. Hmm, hvad skal jeg nu sige...?
  Jeg bor én (1) på 90 kvm og mit spisebord ligner også jeg-ved-ikke-hvad.... når altså man kan se spisebordet for alt det der ligger ovenpå.
  Jeg har endda et syværelse (der af gode grunde er mit helt alene) men der roder det også...
  Jeg forstår det ikke.. ;o)

  Men i øvrigt får jeg også gæster i næste weekend, så jeg må nok hellere få ryddet op :)

  SvarSlet
 21. Af hjertet tak, Mette! Der blev jeg lige rolig. Der er andre, der prioriterer på samme måde som mig. Hækling frem for oprydning. Sådan!

  SvarSlet
 22. Åhhhhh hvor er det skønt at høre fra ligesindede!! Mere end I aner :-) Men det ER altså bare umuligt at være kreativ i orden. Jeg bliver nødt til at have det hele fremm for at kunne vælge netop det rigtige stof til et projekt. Og så tager det overhånd med de mange projekter, der er kørt gennem maskinen det sidste stykke tid på matriklen :-) Og selvom der nu er ryddet op, så ved jeg jo, at det lige om lidt ligner kaos igen. For det er jo snart jul - julegaver og julemarkeder - så produktiviteten falder ikke lige med det samme :-)

  Men TUSIND tak for jeres mange kommentarer - fedt fedt fedt!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 23. Hejsa :)
  Dejlig blog du har med en masse inspiration.
  Jeg kan ikke lige finde din mail. Vil du skrive til mig - jeg søger et smukt retro lille pudebetræk - håber du kan hjælpe :)lisa.lindgren@live.dk

  SvarSlet
 24. Har lige fået mit krea-rum ryddet op da jeg læste dit indlæg ellers skulle jeg da ha taget et billede som nogen Lunde ville ligne dit. Havde jo meldt mig til børnemessen i Haderslev og har derfor de sidste par uger været igang med det helt store kreative rod. Men nu da den er blevet aflyst og jeg har meldt mig til et mindre lokalt marked, synes jeg det var tid til en pause og dermed en gang oprydning.

  SvarSlet
 25. Åh gud! Hvor er jeg glad for dit indlæg med billeder! Vi bor mellem 5-7 mennesker på 90 m2 og vores spisebord ligner fuldstændig jeres ;-) Og her ligger også stof i bunker rundt omkring.... Dejligt at det ikke kun er hos os, der leves med krea-rod überalles :-)

  KH

  SvarSlet
 26. Åh hvor er det dejligt at se. Bortset fra de mange flotte stoffer - er lidt misundelig, kunne det godt være min stue.
  Er vild med din blog, dejlig med lidt inspiration:-)
  Hm hsr problemer med at kommentere, har i nogen ideer om hvorfor?

  http://hyggemor.blogspot.com/

  SvarSlet
 27. Ah ja, det ser ganske bekendt ud. Også Ikeapuderne uden betræk. :)

  SvarSlet
 28. Ha ha :) Det ser bekendt ud... Hos mig ligger Ikea puderne uden betræk i vindueskarmen... Virkelig yndigt :) Jeg har dog også lige ryddet op med hård hånd - hele famiien kommer til fødselsdag på søndag (og symaskinen er til reperation - oh RÆDSEL) Så.... Nu kan gæsterne være her. Så må vi se om det holder helt til søndag :)

  SvarSlet
 29. Nu har jeg lavet et indlæg med mit rod :) Kig ind, hvis du har lyst: http://pescno.blogspot.com/2011/10/rod-med-happy-ending.html

  Klem Pernille

  SvarSlet
 30. Jeg roder også helt vildt herhjemme, men prøver at få ryddet op med jævne mellemrum. Min kæreste ville gå amok, hvis vores stue eller soveværelse fik lov til at henlægge i kreativitet som hos jer. Jeg tror faktisk ret hurtigt, at jeg ville blive alenemor (med stof til langt op over begge ører)

  :) Line

  SvarSlet
 31. Skønne med billeder af rod...
  Der skal da rode når man er kreativ,
  sådan ser det også ud hos mig, når jeg er aller bedst igang.
  Jeg er dog heldig at have fået mit eget syrum, men det kan sagtens sprede sig ind på spisebordet alligevel!! ;)

  Har du mon set mine Minnie-kjoler :)

  God weekend til dig

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...