onsdag den 5. oktober 2011

Gul, orange og grøn!

Jeg laver mange sættekassehuse - og mange af dem er i samme stil, som nogen jeg allerede har lavet. Men nu skulle jeg prøve en ny variant - måske en til drengene? Ikke sådan at det er biler og robotter, men måske mere farverne :-) Og jeg er blevet rigtig vild med den! En gang imellem må man tage sig tid mellem alle bestillingerne til at prøve nogle nye ting. Måske I synes den ligner alle de andre, men for mig er den ny :-) Og billedet er godt nok ringe.... men sådan blev det desværre :-(


I dag har været en skøn dag. Efter arbejde var jeg i butikken og fylde op med lækkerier. Vi har nu fået de skønne kjoler fra Karlas Forbindelse, som jeg har været vild med lige siden, jeg fik øje på dem!! Der er fire varianter lavet i tre størrelser, så det er et fint lille udvalg af skønne kjoler til enhver lejlighed. Jeg skal tage nogle billeder af dem en af dagene - men kom forbi butikken og se, mærk og ikke mindst prøv!! De er SÅ fede. Tak til Rikke for det store arbejde med at få dem færdige - og hop da lige over på hendes skønne blog og læs med.

6 kommentarer:

 1. Ihh Mette, du skulle vel ikke have stoffet med de små orange fugle i så store mængder, at du kan undvære en bid. Jeg har det selv i blå og rød og ville elske at udvide samlingen med en orange version.
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Jeg ville ellers gerne se en med robotter:-) De er altid super flotte.

  SvarSlet
 3. Jeg synes dine små sættekasser er så søde allesammen. Så dejligt når hver især er unik.

  SvarSlet
 4. fin er den, settekassehuset. Den liver opp med sine friske farger. Ha en flott aften

  SvarSlet
 5. Elsker de små sættekasser! Jeg har lånt ideen og været igang selv ;-)
  Men dine er super skønne!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...