lørdag den 1. oktober 2011

Åhhh en skønhed!

Så sidder man der i gode venners lag. Jeg har selvfølgelig luftet min retrokærlighed for selskabet, men trods gode bobler, hvid-, rød- og dessertvin mindes jeg OVERHOVEDET intet nævnt om nogen som helst vintageskatte? Men skæbnen vil, at Jens Christian fylder 41  kl. midnat. Vi synger, alt hvad vi har lært med trompet, trommer og elguitar, og alt er, som det skal være. Lige indtil denne skønhed så bliver hevet ud af skabet! 


Mine damer og herrer: Må jeg præsentere jer for 1 stk. vintagedug i målene 3 meter x 1,5 meter i perfekt stand! I et print jeg aldrig har set før? Men erfaringen siger mig, at flere af jer har det liggende i skabet? :-) Findes det i andre farver, og er det noget I vil sælge? For det her er Jens Christians fødselsdagsdug, som er ligeså gammel, som han er. Og den bliver, hvor den altid har været. I skabet! Den kommer frem den ene gang om året, og sådan bliver det ved at være. 


Jeg kunne næsten ikke sove i nat for bare skønne billeder på nethinden af indianere :-) Er det ikke bare et fedt print?

8 kommentarer:

 1. Hvor er det sejt, mand! Tænk at han har haft denne seje dug på til alle sine fødselsdage - ham Jens Christian og tillykke til ham med de 41 år :)
  Kan godt forstå, du ikke kunne sove - var det fredspiberydning, regndans og trommespil eller indianerkrig, der forstyrrede din nattesøvn? ;)
  God weekend fra KREAfeen

  SvarSlet
 2. Jeg har ikke lige dugen liggende i mit skab, men er helt vild med tanken om at én helt bestemt dug følger et barn/voksen i så mange år. Er det mon for sent at begynde på det nu, hos hver af børnene?
  God weekend.

  SvarSlet
 3. UHHH! hvor er den fed! - lås saksen inde!

  SvarSlet
 4. Mega fedt print! Og virkelig hyggeligt med den slags traditioner, dem skal der holdes fast i! Jeg vil også have en fødselsdagsdug ;-)

  SvarSlet
 5. Hej Mette.. Ja det har jeg i voksen sengetøj til min søn... :) Har lidt ekstra som jeg godt kunne overveje at bytte med til noget andet retro børnestof.. :)Har købt det på en svensk hjemmeside engang 2 pudebetræk og et dynebetræk... ;)Om det fås i andre farver er jeg ikke klar over.. Kh Janni

  SvarSlet
 6. Camilla... He he - jeg tror det var kreadrømme om nogle fede drengeting, der forstyrrede :-)

  Lena - Jeg tror bestemt ikke, at det er for sent!! Jeg vil også prøve at finde en fin dug til Karens fødselsdage!

  Marlene - De måtte binde mine hænder i går!

  Laura - Ja, det er vi åbenbart flere, der vil :-)

  Janni - Jeg vil enormt gerne bytte noget med dig, hvis du kan finde noget af mit, du vil eje :-) Skriv en mail - mettekirkeskovjensen@gmail.com.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Skammer mig over den velour dug med røde flag jeg hiver frem år efter år(!) Ufff....

  Vi må på jagt efter duge :)

  SvarSlet
 8. IHHHH Fik helt hjertebanken da jeg så dugen, for jeg har drømt maaange gode drømme i et sengesæt magen til, jeg har dog kun pudebetrækket tilbage, men har de seneste 3 år(dag 1 efter jeg fandt ud af at jeg ventede Albassen) søgt efter et dynebetræk... skulle du få for meget af det stof, må du endelig sige til :-)
  Tak for en dejlig blog.
  Hilsen Tina ( Albassen)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...