tirsdag den 18. oktober 2011

Lækker vintage-feel!

Jeg kunne ikke holde fingrene fra smølfegavepapiret. Jeg måtte bare prøve at klippe og klistre, så jeg fik lavet en fin lille bunke til-og-fra-kort. Eller i hvert fald starten på dem, for det er meningen, at de lige skal have en hæklet kant også. Så der er stadig juleforberedelser igang, men jeg er godt nok lidt spændt på, om jeg når at få produceret, det jeg gerne vil inden julemarkederne :-)

Hvis du selv overvejer at købe noget af papiret, så blev der 15 til-og-fra-kort ud af et stykke gavepapir på 50 x 45 cm. Men så har jeg også kun brugt figurene. Papiret har den helt rigtige vintage-feel - sprødt, fint og lidt "gammelt" i farverne.
Endvidere har jeg anskaffet noget af Grazielas nye stof med turkise hjerter. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt - det er virkelig en smuk farve, som går perfekt sammen med det brune/turkise smølfestof. Det kom der denne pude ud af :-)8 kommentarer:

 1. Hvor er de fede og puden, er vildt misundelig på det blå graziella.

  SvarSlet
 2. Hej Tamra - Tak :-) Og ja - det blå Graziela er over skønt. Jeg købte en hel meter, så du kan godt få et stykke over i din bunke?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Ih, hvor ser det bare fint ud! Jeg tror kortene bliver så skønne, og sikke en fantastisk pude. Farverne er virkelig fine sammen :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan huske at jeg havde smølfe-bogbind. Det skulle måske ha været gemt...

  SvarSlet
 5. Ih hvor er det fint! Har du klistret papiret på karton? Og så vil jeg lige høre dig om du snart laver en diy på lynlåsen til puden? ;)

  SvarSlet
 6. Så fine og fed idé med at hækle rundt om figuren - er det fastmasker eller...? (er ikke så skrap udi hækling)

  SvarSlet
 7. RetroRejen - Tusind tak. Jeg viser kortene frem, når de er færdige :-)

  Fru Beck - Ja, det skulel du nok :-) Det ville i hver tfald have været værdsat herhjemme.

  Carina - Ja, papiret er limet på karton. Og jo - jeg laver den snart. Problemet er at mine billeder er lidt mørke, da det jo er om aftenen jeg syr :-) Men kigger lige på om ikke de kan bruges.

  Vibber - Ja - det er fastmasker. Du kan se min DIY her: http://kirkesjov.blogspot.com/2011/06/diy-at-hkle-et-kort.html

  Kh. Mette

  SvarSlet
 8. Sikke dog nogle fede gavemærker ;) Glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...