mandag den 3. oktober 2011

Når man er en måned foran...

...ja, så er man en måned foran! Mere er der vel ikke at sige til det :-) Så det jeg fik skrevet igår aftes var lidt noget vrøvl. Eller det vil sige, at den del med at bloggen har 1-års fødselsdag - den er god nok! Men den anden med den annoncerede give away med ekstra lækker kræs til jer - ja, det er altså først om en måned:-)

I stedet for, så har jeg nu konsulteret min give-away-planlægningskalender, og jeg kan fortælle jer, at det allerede er imorgen, at denne måneds skønne give away skydes igang her på bloggen! Og det bliver lækkerier til dine ører - kan du mon gætte, hvad det er? Men det er ganske vist :-)

I får her et billede af de elefantlækkerier, der imorgen er på vej til nye ejere.... skønne hver og én :-) Man tør dårlig putte dem i Post Danmarks varetægt!5 kommentarer:

 1. Arj hvor er de bare fine! Så skønne! Har du selv fundet på designet?
  /Liv

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare skønne, jeg elsker dine ting Mette:-). Kig ind på bloggen senere, lægger en ny forside til en smølfepude jeg er igang med ind når Storm er kommet i seng. Denne gan ikke lavet af dine skønne stoffer men:-).

  SvarSlet
 3. Hej Mette. De er super fine med de elefanter..:) Så er der sendt en mail afsted til dig med indianer stoffet.. Kh Janni

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...