tirsdag den 18. september 2012

Var du på landet?

Måske I kan huske, at jeg reklamerede for mine gode kollegers arrangement "Åbent Landbrug" her?

Arrangementet foregik over hele landet i søndags, og jeg har set mine kolleger smile tilfreds på gangene. Der blev nemlig sat besøgsrekord derude i det ganske, danske land! Lige knap 70.000 mennesker var ude og besøge en af Danmarks landmænd :-)

Og på min tur rundt i Blogland igår, mødte jeg flere, der havde taget børnene med på landet. Skønne billeder af børn, dyr, maskiner og halm! Se oplevelserne her hos Ellen Kathrine, Christina, Laura og Lise
Og jeg så i weekenden at Pernille havde planer - og har været afsted i flere år - men mon hun kom afsted i år?

Men jeg er sikker på, at der var flere afsted? Hvis du var afsted, og jeg ikke har opdaget dit indlæg - eller du ikke har lavet det endnu - så skriv en hilsen i kommentarfeltet. Vi samler nemlig på førstehåndsberetninger her på Axelborg :-)

Og billedet er fra Karens bondegårdsbesøg i sommerferien....
4 kommentarer:

 1. Vi var afsted i Kirke Hyllinge, og jeg har lige fået lavet mit indlæg:
  http://kreativepips.blogspot.dk/2012/09/ker-og-uheld.html

  SvarSlet
 2. Vi har ikke været afsted da jeg er så heldig at bo i landligere omgivelser til dagligt og har fundet min eneste ene landmand ;) Men syntes det er fedt at landmændene åbner dørene og inviterer ALLE indenfor og se hvordan de driver deres landbrug :) Og udfra billederne på instagram og her i blogland ser det ud til at de åbne landbrug er velbesøgte og at ungerne har nydt at komme på landet :)

  SvarSlet
 3. De grise der ser nu også ud til at hygge sig gevaldigt .-)

  SvarSlet
 4. Vi kom desværre heller ikke afsted, fordi jeg skulle arbejde. Men da jeg har fået arbejde på et landbrug, skal ungerne snart med ud og se babygrise alligevel :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...