søndag den 2. september 2012

En af de sjældne...

Det har været en af de sjældne weekender! En af dem, hvor stikket blev trukket fredag eftermiddag, bilen pakket, Karen hentet og kursen sat mod bedsteveninden i Køge og hendes datter på samme alder som Karen. Mændene havde andre planer, så der var dømt rent tøsehygge og kvalitetstid :-)

De små har nu en alder, hvor de virkelig får noget ud af hinanden, og vi to mødre sidder bare med smeltede hjerter og beundrer vores små og de færdigheder, de har erhvervet sig.

Nu er vi hjemme igen, men min søndag er endnu ikke slut. En anden veninde kommer og spiser, og hun skal passe Karen i aften, hvor jeg skal ud og være ung med de unge - og forhåbentlig opleve en fed koncert med Lady Gaga :-)Og her til sidst et billede af Karen - det er da for vildt, så stor hun pludselig ser ud?


3 kommentarer:

 1. Det lyder som en af de dejlige weekender hvor man virkelig når noget som er vigtigt og samtidig oplever nærvær :-) Håber du får en rigtig god koncert!!

  SvarSlet
 2. Ja, det vil jeg da give dig helt ret i!! Hvor ser hun ud til at være vokset! Hendes ansigt er også mindre baby-agtigt. Hun er hurtigt på vej til at være en lille hjerteknuser. :)

  Sikke en dejlig weekend for dig/jer! Jeg håber, det bliver en god koncert!

  SvarSlet
 3. Det lyder så dejligt og det er rigtigt, Karen er bare vokset. Babyansigtet er så småt byttet ud med at lillepigeansigt

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...