mandag den 24. september 2012

Lidt post...

Oven på en af de rigtig gode weekender med god tid til at lade op til en ny uge (du kan se billeder her), lå der her mandag morgen en fin lille pakke til mig. 2 sæt sengetøj fra Tyskland og et smukt pudebetræk i blå og lilla farver!

Mon ikke de to dynebetræk bliver til vattæpper (sig til, hvis det lige er dine farver) og pudebetrækkene går jeg og kigger lidt på som sædvanlig :-) Min stak er snart stor, da jeg på en eller anden måde har meget svært ved at sætte saksen i dem?

(Det blå er mere blåt end på billedet - meget smukt lyseblåt)

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, de er super fine :-)

   Kh. Mette

   Slet
 2. Så fine:) Og typisk, at de særlige farvenuancer kan være ualmindeligt svære at fange på kamera.
  Har flere gange tænkt på, om du/I bytter hele betræk for smølfestof. Har en glad åre for smølfer, og en stak betræk....kan det kombineres med et ønske hos Jer om flere dynebetræk? Har du/I interesse i at se betrækkene, modtager jeg gerne en mail:)
  Hilsen Marlene (1i11e.1u11e@hotmail.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan være irriterende svært! Jeg har sendt dig en mail - for det lyder da spændende :-)

   Kh. Mette

   Slet
 3. hvordan kan det mon være at de pudebetræk er så svære at sakse i? - jeg har også en go stak efterhånden.. en gang imellem aer jeg dem lidt, men ellers ligger de jo bare der og ligger?!:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg ved det ikke Marlene - men faktum er, at min stak også er ganske stor :-) Og jeg aer dem også bare lidt en gang i mellem!

   Kh. Mette

   Slet
 4. Hvad kommer det nederst blå til at koste....?

  Mai-Britt

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mai-Briit

   Det nederset? Er det, det med lilla i, du mener? Det er kun et pudebetræk, og dermed ikke en mulighed. De to på det øverste billede er dynebetræk, der kan blive til vattæpper - og det lyseblå af dem er altså meget finere i farven end på billedet.

   Kh. Mette

   Slet
 5. Hejsa - og undskyld mit indlæg kommer det helt forkerte sted...

  Jeg vil høre, hvor du køber dine fine 'navne mærkater'. Min datter skal starte i børnehave på mandag - så nu skal der navn i tøjet, men det gør jo ikke noget det ser lidt godt ud samtidig.

  Venlig hilsen Christina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...