fredag den 7. september 2012

Nyt fra DesignKartellet!

Vores lille butik blomstrer, og der kommer hele tiden nye, lækre varer, der supplerer vores egene sager rigtig godt. Lige nu er vi meget glade for at være blevet forhandlere af Lucia Kaas' fantastiske redesign af klassikere, og til en start vil vi få Gunnar Flørnings trædyr og Lotus skålene hjem. Trædyrene burde lande ultimo september og skålene ultimo oktober.

Jeg er ret fascineret af Gunnar Flørning, og den anden dag fandt jeg fren til hans hjemmeside. Det er ikke småting den mand har bedrevet - og stadig bedriver - så hvis du også synes, det kunne være sjovt at få et lille indblik i hans liv, så tjek hans hjemmeside ud. Den er enormt personlig, og især hans periode hos Laurids Lønborg er beundringsværdig. Der blev virkelig designet og produceret skønne ting til de ganske danske hjem!

Hvis du er interesseret i at forudbestille/reservere nogle af de skønne ting, så send endelig en mail til mig - mettekirkeskovjensen@gmail.com.
Priserne på skåle er:
Lille skål, Ø12, 159 kr. - kommer i blå og gul
Mellem skål, Ø18, 269 kr. - kommer i alle farver
Stor skål, Ø24, 399 kr. - kommer i blå og gul

Priserne på Gunnar Flørnings trædyr er:
Kat, højde 23 cm., 399 kr.
Elefant, højde 11 cm., 369 kr.
Spurv, højde 8 cm., 269 kr.

Endelig har vi en ledig plads i DesignKartellet, så hvis du selv er interesseret - eller kender nogen, der kunne være interesseret - så send en mail til vores formand Gitte - gaa@ucc.dk

3 kommentarer:

 1. Nøj hvor du frister Mette....
  Hold op hvor er de fine!!!

  SvarSlet
 2. Trædyrene er skisme fine, spurven står hermed på min ønskeseddel, også er der jo også lige den gule skål, den ryger da også lige på ønskesedlen.

  SvarSlet
 3. Ønsker mig alle Gunnars dyr :) fin blog du har dig.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...