torsdag den 6. september 2012

Man får aldrig pakket helt ud (og lidt sponsoreret)

Når man sådan bor midlertidigt - ja, så er der noget, man bare aldrig rigtig får pakket ud? Kender I det? Her prøver vi at have et hjem på førstesalen, mens andensalen (mit krearum) får lov at rode big time! Alle mine blå IKEA-sække står stadig nydeligt på rad og række, mens halvdelen af mine sager bare flyder. Når jeg skal bruge noget, finder jeg det, men det bliver ikke lagt på plads - for det har ikke nogen plads. Det generer heldigvis ikke nogen, men uhhh hvor jeg tæller ned til den 1. oktober, hvor vi får nøglen! Der er ikke længe til :-)

Og midt i rodet ligger den skønne Merida - modige Merida, som er hovedpersonen i den nye Pixar film. Karen er vild med hende - og hun bliver slæbt rundt over alt. I morges blev hun så efterladt midt i mors krearod.... men mon ikke hun er ok med at være omgivet af fine stoffer - og så lidt rod?

Vi glæder os til at se filmen. Det er det gode ved de film - der er både noget for voksne og børn :-)


4 kommentarer:

 1. Ha ha, sådan ser vores hus også ud lige pt, da vi er igang med at lave om på børneværelserne.. Synes dog jeg mangler en hel masse Ikea-poser med stof, tror du de er havnet hos dig? ;0)

  SvarSlet
 2. Ville ellers elske at pakke de poser ud....

  SvarSlet
 3. Har du forresten sendt mit bølle stof???

  SvarSlet
 4. Hvor er det forfriskende at se, at andre også roder. Du skulle se mit syværksted lige nu ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...