tirsdag den 17. maj 2011

Så var man heldig igen!

Hos Lykke har jeg vundet denne skønne ugle lavet af glas. Den er simpelthen så skøn og blev overbragt til mig på markedet. Dejlig gave at få, og nu pynter den fint herhjemme. Tusind tak Lykke - den er jeg virkelig glad for!


Apropos give away.... Da Blogger var nede i slutningen af sidste uge, er der røget nogle kommentarer hist og pist. Så tjek lige om din kommentar stadig er at finde under min give away, hvis du har meldt dig til :-) Og så kan det da samtidig være en reminder om at deltage, hvis du ikke allerede har gjort det - den kjole er da bare for skøn?

9 kommentarer:

 1. Uh, din heldige rad!! Var det dig, der vandt den? Den ville jeg nemlig også gerne have haft fingrene i - men tillykke ikke desto mindre. Fin er den i hvert fald... ;o) (og så tror jeg da liiiiiige, at jeg skal have mig meldt til den kjole-give away!!! :o)

  SvarSlet
 2. en lækker ting du der har vundet :)

  jeg har samlet over 30 giveaway på en blog hvis du har lyst så kik ind her: http://dkgiveaway.blogspot.com/ ved du kan lide giveaway :)

  jeg har samlet dem jeg kunne finde så kan man jo få en oversigt over de lækre ting man kan vinde og måske få øje på nye blogge man ikke har besøgt :)

  SvarSlet
 3. Syntes du vinder hele tiden Mette :)
  Dit heldige rad ;)

  Helle det er da en super god ide, og rigtig god måde at få nye blogger ind :)

  SvarSlet
 4. Hejsa Mette.

  Nej hvor bliver jeg glad når min ugle har fundet et godt hjem.. Man lægger jo meget hjerteblod i ens ting.... Så dejligt den har gjort dig glad..

  Lykke

  SvarSlet
 5. Ja - jeg er en heldig kartoffel - og Helle - super idé!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. tillykke.

  hvor er den kjole bare fed, lige en begge mine piger ville elske.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...