fredag den 13. maj 2011

Den tyske retro-himmel

Det må være der jeg er! Jeg har været på besøg hos en tysk blogger (kan ikke finde ud af at linke fra telefon), der på et tidspunkt har samlet Graziela og andet fra den tid. Det var jo meget svært ikke at købe det hele, men disse 10 sengesæt måtte jeg have :) Så nu har jeg pludselig en lille samling! Fantastisk. Men nok også mere end jeg kan få brugt, så skriv gerne, hvis du ser noget af interesse :-) Forvent ikke svar før efter weekenden. Vi har endnu nogle dage tilbage hernede!- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:BERLIN

15 kommentarer:

 1. ej jeg ville være meget interreseret i noget af æbler stofferne og de røde hjerter fra Graziela og de små æbler nederst billedet.

  hilsen Elin

  SvarSlet
 2. Jeg er meget interesseret i at bytte mig til eller købe noget af det med grønne og blå æbler samt måske det med børnene ovenover og evt. et mindre stykke af det nederste med små æbler. Men især grønne/blå æbler. Eventuelt vil jeg godt give en rigtig god pris for et helt sengesæt af det :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at købe noget af børnestoffet. Rigtigt gerne noget af det (eller hele sættet), af det ovenover det med de blå/grønne æbler. Altså de mange børn ved træerne og svanerne og skyerne osv. Mvh Maria (Maria@retro-vintage.dk) - og nyd din tur!!

  SvarSlet
 4. Solow - Mette altså?!!! Jeg kunne godt tænke mig en Mejse-sag ud af det med dyrene og børnene (bare hvis du kan undvære, og vil sælge).. MUMS med MUMS på..

  SvarSlet
 5. Hej Mette. Hvor er det fedt:-). Vil meget gerne købe/bytte mig til et stykke af det med blå/grønne æbler. Gerne et stykke der evt er stort nok til den ene el begge sider til et juniorsengesæt til Storm. Men mindre har også interesse. Knus Tamra

  SvarSlet
 6. Ej hvor FEDT! du skulle have købt det hele - er sikker på du kunne komme af med det ;-)

  Mon du vil sælge / bytte lidt (meget) af det med de røde fugle?

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 7. Du verden så mye fint!!!
  Jeg er da også interessert i noe av dette. Hjertestoffet og stoffene med epler er det som frister meg mest:)
  Spent på hva mer spennende du tar med deg hjem fra storbyen...
  Sonja :-)

  SvarSlet
 8. Jeg er meget interesseret i at købe/bytte. Jeg er interesseret i de blå/grønne æbler, de gule/orange æbler samt de to med børn, træer. Vil gerne bytte med pudebetrækket til mit blå elefant sengetøj (dynebetrækket er stadig i brug) og selvfølgelig noget mere. Skriv evt. på fensmarkditte@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Hej Mette
  Hvis du kan undvære et stykke af det med de røde fugle, så ville jeg blive rigtig glad! Behøver ikke at være mere end 30 cm.
  Kh Anne

  SvarSlet
 10. Jag är väldigt intresserad av de två tygerna med de större äpplena samt tyget med tåg. hoppas det finns så det räcker till mig med. : )

  SvarSlet
 11. Hej:) Er der noget tilbage efter alle ovennævnte kommentarer, ja så er jeg meget interesseret! Hilsen Hanne

  SvarSlet
 12. OMG...jeg dør af misundelse..jeg er også interesseret, hvis der bliver noget tilbage af det med bilen og æbletræerne. Vil meget gerne se linket til siden.
  Mvh Mia

  SvarSlet
 13. Kære alle. I er jo helt vilde! I må egentlig gerne skrive en mail - så kan jeg nemmere svare og komme i kontakt med jer :-) Lige præcis æblestofferne er meget begrænsede, da det er små stykker. Og så kan jeg da også afsløre, at jeg jo ikke har fået det gratis. Bare så I ikke tror, at jeg kaster det i nakken på jer :-) I kan jo også skrive i jeres mail, hvilken pris I vil give for eksempelvis stykker på 65x50 cm. (jeg tænker 50-75 kr. - er det helt i hegnet?) Det vil gøre det noget nemmere for mig! :-) På forhånd tak!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 14. Hejsa

  Åhhh dit heldige asen...
  Jeg ville elske det hele men det ser ud som om det er mere eller mindre væk det du kan undvære!
  Skulle du mfå lyst til et lille byt med små stykker af lidt af det hele er jeg frisk på en byttehandel!

  KH Camilla

  SvarSlet
 15. Alberte Roses mor - har du en mailadresse? :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...