lørdag den 7. maj 2011

Med-markeds-tøser!

Så skal I have billedspam af alle de fantastiske boder, som mine med-markeds-tøser har fået stablet på benene! Det er da til at blive glad i låget af?
 Julia og Mejse


 Maja
11 kommentarer:

 1. Tak for kikket... når nu jeg ikke havde mulighed for at komme afsted...

  Det ser ganske skønt ud...
  Håber også I har solgt godt..

  Lone

  SvarSlet
 2. Uh hvor ser der spændende ud!! En skam jeg bor så langt væk - ellers var jeg helt sikkert et smut indenom ;o)

  SvarSlet
 3. åh tak fordi du lige tog dig tid til at billedspamme til os stakler, der desværre ikke kan være med :D Det har jeg kigget efter både igår og idag, men ingen har haft tid før nu til at ligge billeder ind!! Jeg skal smpelthen med næste gang og bruge masser af penge....

  SvarSlet
 4. Uh, tusind tak for kigget. Nu er jeg da for alvor ked af, at jeg ikke kommer afsted. Må hele tiden minde mig selv om, at det er, fordi jeg får lagt terrasse i stedet...

  SvarSlet
 5. Det ser altså så spændende ud, jeg må virkelig også minde mig selv om at der er mange gode grunde til jeg ikke er i Odense disse dage, håber I hygger jer,men det gør I vist :)

  SvarSlet
 6. Ja tak! Det er skønt for os stakler der ikke kan komme til Odense. Det ser virkelig hyggeligt og spændende ud. Håber jeg kan komme med en anden gang.
  God weekend
  Edith.

  SvarSlet
 7. Her var det virkelig mange flotte ting! Jeg håper også at salget har gått bra:)
  Det går fremover med mine sykunnskaper også; jeg har sydd en forklekjole!!! Håper bare den blir fin på:)
  Klem :-)

  SvarSlet
 8. Åh wow hvor se det bare fantastisk ud! Gad godt at være i Odense. Mvh Louise

  SvarSlet
 9. Skønne billeder :-)
  Og tak for sludderen i går. Dejligt at træde ud af Blogland et øjeblik og i stedet se de forskellige bloggere in-real-life.
  Det var et super arrangement. Jeg tror, at vi var hallen rundt 5 gange og hver gang så vi noget, vi ikke havde opdaget på den foregående runde. Dejligt dejligt sted! :-)

  SvarSlet
 10. Kære alle

  Tak for jeres søde hilsner. Og ja - vær lidt kede af at I ikke kunne komme, for det var virkelig en oplevelse de havde arrangeret for os derovre. Men måske vi ses en anden god gang - det håber jeg.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Kære Mette
  Ja, det var virkelig noget af en oplevelse dette marked! Det var hyggeligt at få snakket noget mere med dig og set dine fine ting i virkeligheden:)
  Kh Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...