søndag den 8. maj 2011

Home sweet home

Så er jeg atter hjemme i København efter 3 dage i Odense. Mange oplevelser - mange fantastiske folk! Meget mere om det de næste dage :-) Lige nu er man bare mæt af oplevelser, og det er hurtigst muligt under dynen og blive klar til en ny uge.

Alle jer, der ikke havde mulighed for at komme til Odense i weekenden må råbe op, hvis der var noget, I gerne ville have haft fingrene i :-) Resten af vores sager kommer i DesignKartellet imorgen, så der er jo altid mulighed for at komme forbi butikken og ose. Og til dem, der ikke bor i nærheden - ja, så er jeg ikke længere end en mail væk.

I får lidt billeder af det sengetøj, der ikke blev solgt. Det var ikke det vi solgte mest af, men det er jo heller ikke et impulskøb. Så hvis nogle bliver forelsket i et af sættene - ja, så skriver I bare. Ligeså hvis der er andet end lige sengetøjet. Jeg skal få opdateret shoppen i løbet af ugen, så I kan se hvad der er :-)

Jeg håber, at I alle har haft en rigtig god weekend!? 

7 kommentarer:

 1. Velkommen hjem. Det ser ud til at have været en fantastisk weekend.

  SvarSlet
 2. Er det hele babysengetøj? Hvad koster det længst til venstre på første billede?

  Kh Helle

  SvarSlet
 3. Balle - Jamen det var det! Men også dejligt at være hjemme :-)

  Helle - Ja - det er hele babysengesæt i den forstand, at det er et dynebetræk samt et pudebetræk. Sættene koster alle sammen 400 kr.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Det var så hyggeligt at hilse på dig... er igang med mine 10 kommentare om dagen ;)

  Knus herfra

  SvarSlet
 5. Hej :) Det var så hyggelig at møde dig i Odense - så mange fine ting!
  Jeg blev virkelig forelsket i det med elefanter...men det er vel solgt.... Men satser på at det kommer mere retro lækkerier fra dig i Designkartellet snart :)

  SvarSlet
 6. Velkomen hjem:-) Kan godt forstå at man lige skal komme sig efter en så begivenhedsrig weekend... Dejligt at se dig på markedet, så jeg ved hvem der sidder bag tasterne-og alle de lækre hjemmelavede sager-og alle de lækre give aways!!

  SvarSlet
 7. Hej Mette..

  Jeg er mest ude efter juniorsengetøj desværre.. Det er ellers bare super fedt :o)

  Kh Helle

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...