mandag den 2. maj 2011

Mere om DesignKartellet....

Måske går du også med en lille iværksætter i maven? Det gør jeg jo åbenbart, for da muligheden for at få sin helt egen lille butik bød sig, ja, så var jeg ikke sen til at slå til. Det er et genialt koncept. Andelstanken lever i bedste velgående. Vi er 13 medlemmer af foreningen og betaler alle ind til de faste udgifter. De er jo selvsagt ikke store, når man er mange om det. Herefter kan vi sælge vores ting og får 100 % af omsætningen. 

Butikken kan også tjene lidt ved at tage ting i Kommission, som så bruges til forbedringer mm. Vi, der er med, skal jo så selvsagt passe biksen med 1-2 vagter pr. måned. Her er vi jo i den lykkelige situation, at min søster lige om lidt går på barsel og formentlig kan klare en del af vagterne. Og ellers har jeg lige overført 4 ugers ferie - og de skal jo da bruges på noget fornuftigt, ikke? Som f.eks. at passe sin egen lille butik (uhh - det er fedt at sige højt). 

Lyder det ikke som et fedt koncept? Jeg er så super spændt på, hvordan det vil blive modtaget - og ikke mindst på, at se de andres sager. Vi åbner på fredag kl. 16 med en åbningsreception, hvor der er lidt godt til ganen, og hele weekenden er åbningssalg med 10 % på alle varer. Så alle jer, der ikke skal på marked - I skal da en tur i DesignKartellet? Adressen er Frederikssundsvej 163, 2700 Brønshøj, og der er åbent fredag 16-20, lørdag 10-16 og søndag 10-16. Vel mødt!


Og hvis der er andre med en lille iværksætter i maven, så er der stadig 2 ledige pladser i foreningen. Og ellers er der jo muligheden for at få sine ting i kommission - så skriv endelig til mig, hvis du synes, at det lyder interessant :-) Der er jo så mange af jer derude, der laver super fine sager - og som måske drømmer om en salgskanal for at prøve drømmen af.

13 kommentarer:

 1. Det er da bare fantastisk spænde for dig! Må se om jeg ikke lige kan komme forbi og lure :-)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke Mette med alt det spændende der sker i dit liv :-) Min søster bor i Kbh. og vi skal inden længe 4 dage derover, så mon ikke jeg skal forbi butikken der, det tror jeg da nok lige :-)

  Ses på fredag i Odense :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette det kunne meget godt være noget for mig. Kan jeg komme i kontakt med dig pr Tlf hurtigst muligt? Knus line

  SvarSlet
 4. Jeg skal se om jeg kan få vejen til at komme forbi, det lyder jo alt for hyggeligt :o) (selvom jeg også stryger på messen i weekenden ;o)

  SvarSlet
 5. Hej Mette. Det lyder rigtig spændende med den butik. Vi skal til København i Kr. himmelfarts ferien. Er de åbningstider du skriver hver uge ? for så vil jeg da prøve at kigge forbi. Lidt nysgerrig er man vel altid :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 6. God gået Metski - glæder mig til at komme forbi engang. Skal nyde det skønne svenske vejr i weekenden. Men kommer og ser engang du er der. Klem Mette-Vuns

  SvarSlet
 7. Jeg kommer jo i hvertfald forbi. Det lyder som en rigtig fint koncept, når man en gang kan pakke luftkasteller, fatamorganaer og fikse idéer ned i små pæne æsker, så kommer jeg og er med!

  Glæder mig til at se det hele!

  SvarSlet
 8. jeg får desværre ikke tid til at kikke forbi men håber at jeg kan komme forbi en anden dag for det er da rigtigt spænende :)

  det der Kommission hvordan er det lige det foregå ??? det kunne være noget for mig måske ??

  SvarSlet
 9. Asli - Ja, det skal du gøre - det bliver så fint.

  Westmose - Det ville være skønt med besøg....! Giv et forhåndsvarsel :-)

  Line - Spændt på om du hopper med? :-)

  Heidi Clara - Ja, jeg kan jo desværre heller ikke være begge steder - men så ses vi da i Odense!

  Mette-A - Ihh - god tur til Sverige! Og vil glæde mig til at få besøg - men ses imorgen til en sandwich!

  Fru Forstad - He he - glæder mig til at få besøg af dig også.

  Helle - Skriv en mail - så skal jeg fortælle mere - mettekirkeskovjensen@gmail.com

  Kh. Mette

  SvarSlet
 10. Mette - TILLYKKE - det lyder bare rigtig spændende!!
  Jeg har tildelt dig en award - ved ikke om du har tid og lyst til at være med - men det er i hvert fald en sjov måde at dele sin 'blogvenner' på ;-)
  Hej fra Line

  SvarSlet
 11. Hej Mette.
  FED idé - er der flere ledige andele?
  Kan du ikke sende mig en mail på pia@moccalounge.dk.

  Jeg bor jo lige rundt hjørnet, så jeg regner bestemt med at kigge forbi.
  Knus Pialouie

  SvarSlet
 12. Tillykke med butikken.
  Er I med d.27 Maj, til aftenåben, plejer at være en god aften.
  Skal selv passe Prikkerne Over I'et ( ved ikke om du kender den?)

  SvarSlet
 13. Næh, hvor er det sjovt. Jeg bor et par opgange derfra og har gået og luret på, hvad mon designkartellet er, mens butikken er blevet sat i stand. Nu ved jeg det. Jeg skal helt sikkert et smut forbi :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...