søndag den 15. maj 2011

Så er jeg hjemme igen!

Og hvilken tur det har været! Helt fantastisk :-) Jeg er mær af indtryk og god mad - og vi har bare hygget os sammen - mor, søs og jeg :-) Der har været kultur og shopping på programmet - og så lige mødet med Nadia! Selvom det måske lyder lidt mærkeligt, så var det altså et højdepunkt, at se den stak Graziela mm. hun havde liggende i en kasse under sin seng. Hun har en gang samlet og syet lækkerier af stofferne, men designer nu mønstre til papir og laver brocher og mange andre spændende ting. Så det hele var en ren tilfældighed. I en af mine evige google-runder efter Graziela stødte jeg på side 10 eller sådan noget, på et billede af en flyttekasse fyldt med lækkerier. Billedet linkede til Nadias blog, men jeg kunne se, at billedet var 2-3 år gammelt, men jeg tænkte, at der vel ikke var noget forgjort i at skrive til hende? Efter en uges tid svarede hun, at den kasse da vist stadig stod under hendes seng, men at hun aldrig havde fået taget sig sammen til at tage billeder og sælge sagerne på Ebay. Men hvis jeg kom forbi Berlin på et tidspunkt, så kunne jeg bare kigge forbi! Holy Moly - Lucky me. Det skal man ikke sige én gang til mig. Så nu er jeg hjemvendt med den lækre stak I allerede har set - men lige får at se igen. Og min mailboks er proppet med søde mails fra jer - som jeg går i gang med lige om lidt. Hav tålmodighed :-) Mit umiddelbare overblik siger mig, at der stadig vil være mulighed for de røde Graziela-hjerter og Graziela-stoffet med dyrene i firkanter. Men det er altså bare et umiddelbart overblik.... så hæng mig ikke op på noget.


Jeg håber, at alle jer, der læser med, også har haft en skøn weekend!?

7 kommentarer:

 1. guf guf guf:0)
  glæder mig til at se mail om lidt;0)

  SvarSlet
 2. wow super fede stoffer du der har fået dig heldig dig :)

  SvarSlet
 3. Uh heldige dig!!!:)
  Hvis du får/har noget i overskud er jeg bestemt også interesseret..
  Skal jeg sende en mail - eller er det nok du får min mail just in case??
  KH Anne
  anne_bc(a)hotmail.com

  SvarSlet
 4. Mums, lad mig bare få én af hver og resten i en pose for sig selv ;o)

  SvarSlet
 5. Altså jeg er også en frisk aftager, men du har nok mange i den kø. Så jeg sukker videre på skærmen og må drømme om et fedt fund selv- tak for de dejlige billeder!

  Kh Christina ;)

  SvarSlet
 6. hey du.
  lyder til det har været en super fed tur!
  stiller mig også op i køen....man kunne jo være heldig.
  tak for stoffet, forresten, det er jo helt fantastisk.
  kh.Anja

  SvarSlet
 7. Kære alle

  Ja, der er ved at være udsolgt... men måske man igen er heldig med et godt fund... så skal I være de første, der får besked!

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...