fredag den 19. november 2010

Tæppet skal i mål

Så skal babytæppet i mål. Jeg har fået syet de to sidste firkanter på - og dermed fået syet 21 meter små kastesting. Alle papstykker er nu pillet ud og strygejernet er tændt. Så skal der pladevat i og bagside på - og så skal der quiltes til den helt store guldmedalje. Jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat. Der ligger nok henved 100 timer i tæppet, når det er færdigt, så det vil være en stolt Mette, når det sidste sting er sat :-)


Jeg har før vist dette lille sneak-peak på tæppet.


Og ellers er der bare en weekend uden de helt store planer forude. Imorgen skal der en kvart ko i fryseren og Karens mormor kommer på besøg. Søndag skal vi ned og besøge Karens farmor, så der er fuldt booket på bedsteforældrefronten i denne weekend.

2 kommentarer:

 1. super flot tæppe :) forstår jeg det sådan at du har syet det sammen i hånden !!! hvorfor har du ikke syet det på maskine ?

  glæder mig til at se det færdigt :)

  SvarSlet
 2. Belladotte - ja, jeg har syet det i hånden. Og hvorfor? Ja, det har jeg også spurgt mig selv om mange gange :-) Først fordi jeg ikke gad at klippe så præcist, og her havde jeg jo papstykkerne til at gøre det lige. For det andet fordi det er en gave til en helt speciel baby. For det tredje fordi jeg ville se om jeg kunne finde ud af det :-) Men jo - det ville nok have været nemmere at lave det på maskine også selv om der skulle klippes mange meget lige firkanter.

  Jeg er super glad for at du synes om det! Og det færdige resultat komme meget snart.

  God aften. Mvh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...