torsdag den 18. november 2010

Æggene skal da også have tøj på

Ja, der har været gang i produktionen. Endnu en tehætte har set dagens lys. Den bliver min faster og onkels julegave, da de altid ønsker sig ting i blå nuancer. De får denne tehætte med to tilhørende æggevarmere - så kan de hygge oppe i deres sommerhus, og tænke på min søster og jeg, mens de drikker te og spiser blødkogte. Der er blevet leget lidt med Søstrene Grenes hobbyting som pynt - det skal jo ikke blive alt for kedeligt. Men med disse små filtblomster og retroknapper, synes jeg det blev det rigtige udtryk - med et strejf af Kirkesjov.3 kommentarer:

 1. Heisann!!Så gøy at du vil bli med på min Give away,lykke til!!Og hjertelig velkommen som følger av min blogg..håper du vil trives..skal titte mer inne hos deg i kveld når jeg har litt bedre tid.Ha en fin dag!!klem Linda:)

  SvarSlet
 2. Hej Mette.....Tak for din tilmelding hos mig, og tak fordi du gjorde mig opmærksom på, at du har tilmeldt dig..Det er en god ide, for så kan man finde vej til vedkommendes blog.

  Du har sandelig en rigtig fin blog....og er bare super med nål og tråd....Den der julegave, er jeg sikker på, bringer stor stor glæde. Glæder mig til at se mere....derfor nu, fast læser hos dig!

  SvarSlet
 3. Jeg ved godt, at dette er et "gammelt" indlæg men derfor kan jeg jo godt kommentere på det alligevel :-)
  Det er nogle rigtig søde ting du har syet og jeg er da bare helt vild med dine knap-blomster. De er da bare yndige :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...