mandag den 29. november 2010

Juletræer - også her!

Blogland vrimler med juleideer - det er helt fantastisk. Man kan jo slet ikke nå rundt om det hele, og så er der bare super mange skønne give aways igang. Men de her juletræer, dem MÅTTE jeg bare prøve at lave. Jeg satte hele familien igang med at tegne, klippe og stryge - og så syede jeg. De er nemme og hurtige at lave - og vupti, så blev vindueskarmen meget mere festlig. Inspirationen har jeg funder her og her. Det gode ved dem er at der kan byttes om på delene i et væk - de kan stå sammen eller alene - og hver dag kan man næsten få et nyt look ud af det. Lige nu ser det sådan her ud i Brønshøj :-)


5 kommentarer:

 1. Ja det er simpelthen en super fin og klassik ide. Jeg har aldrig selv fået lavet nogle men jeg kan godt huske at min mor lavede dem da jeg var barn.

  Jeg glæder mig over at blogland i år flyder over med juleideer. Selv vil jeg ikke prøve at nå en ny ide hver dag i år (for der har jeg været og det gik ikke...) men lidt nyt bliver det vel alligevel altid til.

  Mange mandags snevejrs hilsner.

  SvarSlet
 2. Jaaaa... de er da blevet rigtigt fine.. og så er de sjove og lette og lave.. jeg har aldrig set dem før den anden dag.. :)

  SvarSlet
 3. næææh - de er blevet super fine!!!

  SvarSlet
 4. Artige trær!
  Så mye snø dere har. Her har vi ikke snø, men det er ordentlig kaldt. Brrr! Jeg er ikke noe glad i kulden, men snø er jo fint og det luner på en måte:)
  Kos dere i snøen!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...