mandag den 29. november 2010

Det bliver en fantastisk uge!

Sidste uge på barsel og masser af planer. Sådan en snevejrsmorgen kan det godt virke lidt kaotisk og uoverskueligt, når der skal pakkes og vaskes færdigt, så man kan være hjemmefra næsten hele ugen. Manden min har kørt Isabella i skole, da skæbnen ville, at begge hendes cykler var punkterede. Derefter kører han IGEN til dækcenteret for igen at forsøge at få vinterdæk på vores nye bil. Og SÅ starter den del af ugen, som jeg har glædet mig til.

Ved middagstid kører vi i sommerhus med et vennepar (krydser fingre for vinterdæk). De har et sommerhus ved Storebælt, hvor vi skal hygge indtil onsdag. Der skal kigges ud på vandet, spilles bezzerwizzer, spises god mad - og hvis man er heldig - soves længe! (Det skal her bemærkes, at Karen nu i to dage har sovet til kl. 7 - skønt).

Onsdag skal vi så lige hjem og vende. Jeg skal på mit længe ventede kursus hos hende her om aftenen, og torsdag morgen går turen mod BERLIN. Vi skal køre derned (krydser endnu mere fingre for vinterdæk) sammen med min søster og hendes kæreste. Dernede skal vi primært bruge tid sammen med vores madklubvenner, som vi har planlagt turen sammen med. Vi skal ud og spise en masse god mad, smage lækker vin og udforske byen. Hvis nogen har et tip til en forretning, som jeg bare MÅ besøge - så hold jer ikke tilbage. Jeg har fået at vide, at jeg bare skal i Frau Tulpe og se på lækre metervarer, men derudover har jeg ingen anelse.

Så det er en god uge. Hjemme igen søndag skal jeg forsøge at omstille mig mentalt på, at det var den barsel, for mandag morgen er det tilbage på arbejde igen. Far skal på barsel, så der skulle være styr på tropperne.

Og hvis der er andre, der skal se The Julekalender, for 117. gang - så kan vi lige varme op med et billede af Karen, da hun igår fik fingre i et par 3D briller - bob bob bob.


4 kommentarer:

 1. :-) hvor er hun bare herlig..der er ikke noget som børn og briller.. og jeg trængte lige til et herligt indslag...
  Rigtig god tur i sommerhus og til Berlin.. og god dag.. Kh. Mette

  SvarSlet
 2. hei Mette
  takk for hilsen inne hos meg og velkommen som del av Åpent hus-familien! :)

  for en fin blogg du har. kreativ dame, du!
  skjønn unge du har også
  siste dag av permisjon!! ojoj!
  ja da blir livet med ett helt anerledes!

  jeg blir gjerne med i din giveaway. trodde først det var jewelery, og det hadde ikke passet meg, men dette ser jo spennende ut :)

  har lotteri inne hos meg også.
  det så du visst ikke. Velkommen med der du også. 4 premier. Trekning 30. nov - Ja, i morgen! :)

  fin uke til deg.
  Hilsen Åpent hus

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig uge, der venter forude....håber på fremkommelige veje.....og herlig fræk Karen!

  Ønsker jer alle en rigtig god uge!

  Betty

  SvarSlet
 4. Hejsa. Det lyder som en rigtig spændende uge og særlig turen til Berlin. Vi var i Berlin i efterårsferien. Det er en fantastisk by og sikkert endnu mere spændende nu hvor julen nærmer sig. Du må ikke snyde dig selv for en tur til Frau Tulpe. Det er en lille men rigtig hyggelig butik med mange spændende stoffer. Ved siden af KaDeWe i kælderplan ligger der en meget stor stof,garn og hobby butik som også er et besøg vær. Rigtig god tur.

  Vh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...