lørdag den 6. november 2010

En bid af Sverige

Denne weekend skal vi ikke til Sverige, men i stedet får I en lille bid af vores paradis. Vi skal derop igen næste weekend sammen med gode venner og holde et dejligt snapsegilde. En god frokost med snaps og en god lang gåtur - så bliver det ikke bedre!

Huset har vi haft i 3½ år, og vi bruger det flittigt. Vi er deroppe 1-2 gange om måneden. Nogle gange bare os selv, men mange gange sammen med venner. Det er en super dejlig måde at være sammen med sine venner på, når man kan tilbringe en hel weekend under samme tag.

Da vi overtog huset, var der ikke lagt vand ind. For et par år siden fik vi derfor etableret afløb og septitank og samtidig byggede vi lidt til, så vi fik et ekstra værelse og et badeværelse. Udvendig kom der en dejlig stor træterase til, og der er allerede tilbragt mange timer med at nyde solen, ordne svampe, spise god mad - og bare være - på den terrasse. Det har været den bedste investering.

Huset ligger kun 40 min. fra Helsingborg lige omkring Hallandsåsen. Det tager kun 2 timer at komme derop fra København og netop derfor får vi brugt det så meget, som vi gør. Og forundres tit over hvor få km. man skal væk, før naturen ser så markant anderledes ud.


Vi har alle sammen hygget med glasmaling gennem tiden...


Vores dejlige soveværelse


Og spisebordet foran døren ud til den nye træterrasse 


Et hjørne i stuen. Kisten er helt fyldt med diverse spil.


Og her laves der masser af god mad.


Og den lille brændeovn, som kan varme hele hytten op.


Og terrassen


Den lille gæstehytte


Og sidst men ikke mindst den blomstrende lyng. Det er så flot på denne tid.

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare dejligt ud :)
  Drømmerom at have sådan et sted en gang. Et tilflugtssted hvor man bare kan opnå total ro og stilhed og nyde sine kære.

  God weekend

  SvarSlet
 2. Å hvor ser det dejligt ud. Jeg bliver helt nostalgisk for engang havde vi selv et dejligt hus på toppen af Söderåsen. Huset hed fra gammel tid Änglaberga fordi det var det tætteste man kunne komme englene i Skåne. Jeg savner tit huset og Sverige. Mange efterårshilsner.

  SvarSlet
 3. Anne - Bliv ved at drømme for en dag går det i opfyldelse! Og ja, det er et skønt tilflugtssted.

  Marina - Hvor fint et navn, og jeg kan godt forstå at du savner det en gang imellem. Men det ser ud til at du har fundet en erstatning i dit havehus - det ser godt nok også bare rigtig dejligt ud!

  Mvh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...