torsdag den 25. november 2010

Hjertefest

Julen ER jo hjerternes fest, så det første julehjerte har fået to venner. Så nu er de tre. Jeg har lavet de to sidste på maskine, da det tog al for lang tid at nørkle i hånden - for slet ikke at tale om min ømme finger efter at have syet med tykt garn og tyk nål igennem 2 lag med vlies - av! Men det er også ganske fint på maskine og en del hurtigere. Vi er stadig i det lilla/lyserøde tema og med detaljer fra Søstrene Grene. Jeg vil prøve at lave min første DIY (Do It Yourself) om disse hjerter. De er nemme og dekorative, at jeg synes også, at I skal prøve at lave et par stykker derude i blogland.De er forskellige størrelser


Karen er igen stået tidligt op, men nu også puttet igen. Hun er pakket ind efter alle kunstens regler og ligger i barnevognen på altanen, mens der drysser lidt sne ned. Det ser hyggeligt ud derude, så jeg håber, at hun får sig en god lur. Jeg skal vist også have en lille lur inden der er træning senere på dagen.

3 kommentarer:

 1. Det er rigtig søde hjerter, Mette.
  Mindes at have lavet noget lignende med to stykker pap som barn, men de er jo så flotte i al sin enkelthed. Der skulle meget gerne snart komme noget ind af postsprækken hos jer :)

  SvarSlet
 2. Hej Anne

  Tak - og ja, meget enkle :-) Glææææder mig til post! Hav en super dag.

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 3. Veldig fine hjerte-korger!
  Eg skal fornye pynten på juletreet i år - har nesten berre rød pynt - men det spørst om eg rekk å lage nokon slike:)
  Kos deg med syinga:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...