fredag den 31. december 2010

Et år går på hæld

Og det har været et godt år!

2010 har været skelsættende.

Jeg er blevet mor. Større kan det næsten ikke blive. 15. marts 2010 kom Karen til verden på Gentofte hospital. Hun var 14 dage før fødslen skønnet til 3300 gr., men da hun kom ud var hun en lille bitte pige på kun 2240 gr. Hun havde ikke fået nok at spise den sidste tid derinde, men var frisk og klar på livet, så ingen problemer. Og siden er det bare gået stærkt. Hun kan nu næsten gå og er altid et friskt pust i vores skønne hverdag. Vi knuselsker hende og hendes storesøster er den mest stolte 10-årige pige, der findes.

Jeg er begyndt at sy. Jeg prøvede en symaskine første gang, da jeg gik på barsel. Og i de 5 uger Karen lod vente på sig, fik jeg syet en del. Så kom prinsessen og det var først hen over sommeren, at jeg kom igang igen. Kursus hos Line har været fantastisk, og jeg glæder mig til at blive endnu bedre i 2011.

Jeg er begyndt at blogge. Jeg faldt over de uendelig mange, skønne kreative blogs i min surfen på nettet. Og jeg begyndte så småt at pusle med tanken om selv at have et sted i blogland. Det blev til Kirkesjov, og jeg er SÅ glad for den beslutning. Det har været et fantastisk bekendtskab at lære alle jer kreative mennesker at kende, og jeg kan slet ikke vente med at se hvad 2011 byder på på den kreative front. Det kan kun blive godt.

Det er nytårsaftensdag. Vi skal til Køge og hygge os med gode venner. Vi skal spise god mad, vi skal drikke god vin og bobler, og vi skal kaste os ind i det nye år uden at ane, hvad det byder på. Det bliver dejligt - jeg glæder mig.Godt nytår til alle mine fantastiske læsere.

6 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår til dig også, Mette. Og til dine familie.

  Vi blogges ved :)

  SvarSlet
 2. Du har en kjempefin blogg, og jeg er glad du fant meg slik at jeg kunne finne deg:-) Hi, hi! Jeg ser frem til mange nye, flotte innlegg i året som kommer.
  Riktig Godt Nytt År til deg og dine kjære!!!

  SvarSlet
 3. ...og godt nytår til dig, Mette! Vi blogges i 2011 Ü
  Hej fra Line

  SvarSlet
 4. Rigtig godt nytår til dig også, glæder mig til at føge dig i det nye år....

  SvarSlet
 5. Rigtig godt nytår til dig. Glæder mig til at følge din inspirerende blog i 2011.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...