fredag den 22. februar 2013

Nyt evighedsprojekt!

Ja, det skulle jo nødig være sådan, at man ikke har noget at rive i, vel? :-) Derfor har jeg startet endnu et evighedsprojekt op på hæklenålen. Denne gang drømmer jeg om en stooooor gulvpude med hæklet betræk på den ene side og lækker uld på den anden side. Projektet måler ca. 65 x 65 cm. - og jeg skulle hilse og sige, at der er langt frem og tilbage på nål 2,5. Men det bliver lækkert! Og jeg er nu nået ca. 25 % af vejen - på maaaaange timer. Det er mit nye busprojekt!

Den skarpe kan måske se, at jeg har leget lidt med mønsteret denne gang? Firkanterne bliver dobbelt så store som normalt, i det jeg har fordoblet antallet af rækker før der "vendes". Jeg tror, det bliver mega fint?

Og det pink pudebetræk, som jeg har vist lidt af på instagram i samme mønster, er faktisk færdigt - det skal bare monteres!


13 kommentarer:

 1. Det bliver SÅ smukt, Mette.
  God weekend til dig.
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare super fint....
  Jeg har "abet efter" og hæklet en pude i superwash uldgarn på nål nr.6. Den er monteret med "vasket uld" fra Stof 2000 med isyet lynlås. Det er blevet rigtigt fint. Jeg kan ikke vise den på bloggen før først i april, da det er en gave til "en der læser med".

  SvarSlet
 3. Jeg er igang med et tæppe i dét mønster og det er virkelig også et evighedsprojekt. :)
  men det bliver så flot. :)
  Du hækler rigtig flot og fast!

  God weekend. ;)

  SvarSlet
 4. Det er rigtig flot, det nye mønster du har fundet på. Det skal jeg også prøve!

  SvarSlet
 5. Det bliver sikkert en flot pude, jeg glæder mig til at se slutredultatet :)

  SvarSlet
 6. Megafedt med en kæmpe gulvpude. Desværre synes jeg allerede vores gulv er rigeligt fyldt op :-)

  SvarSlet
 7. Evighed eller ej, flot ser det ud.

  SvarSlet
 8. Det bliver så godt Mette, og lækkert. Jeg er nødt til at prøve mønsteret af en dag, når jeg er færdig med det andet halløj jeg har kastet mig ud i.

  SvarSlet
 9. Det blever godt. Jeg har syet gulvpuder og fyldt dem med ekstradyner. Puderne er i brug hver dag. Et suverænt hit. Du kan godt glæde dig til resultatet.

  SvarSlet
 10. Sikke et dejligt projekt :) Glæder mig til at se det endelige resultat. :)

  SvarSlet
 11. Sikke et dejligt projekt :) Glæder mig til at se det endelige resultat. :)

  SvarSlet
 12. Sikke et dejligt projekt :) Glæder mig til at se det endelige resultat. :)

  SvarSlet
 13. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...