tirsdag den 11. december 2012

Første jul med Webshop!

Min søster og jeg testes på den logistiske front, men vi er super glade inden i! I (og resten af nettet) tager nemlig bare så godt imod vores lille webshop, og vi pakker og sender og håber, at der er glade modtagere i den anden ende, når nogle af pakkerne måske skal åbnes juleaften? :-)

I og med at det er vores første jul, har vi også fået udsolgt af nogle varer, da vi helt ærligt ikke har haft nogen chance for at vide, hvor "vildt" det blev. Vi har selvfølgelig prøvet at få mere hjem, men der er andre, der har lige så travlt som os, så det må vente til det nye år.... MEN i dag landede en ny forsyning lækre smykker fra Pernille Corydon, så på disse hylder kan vi nu fylde op :-) Så er du gået forgæves, så kig ind igen i løbet af aftenen. Og en lille nyhed er øreringen nedenfor, som nu også findes i forgyldt sterling sølv.

Der er stadig en smule tilbage af de populære babushkadukker, men én enkelt slags er udsolgt. Også tallerkener og elefantsparebøsser kan vi stadig klare, men det svinder hurtigt i lageret. Og endelig er det måske en god idé at nævne, at sidste bestillingsdag i shoppen, hvis man vil være sikker på, at det når frem til jul, er onsdag den 19. december :-)

Og shoppen - ja, den finder du lige her.


4 kommentarer:

  1. Så mange lækre ting i webshoppen! Har fluks bestilt sådan en fin sparebøsse til Jeppe, hvor er den bare skøn:0)

    SvarSlet
  2. Sikke en herlighed! Må kigge mere hos jer :-)

    SvarSlet
  3. Hvor er det dejligt for jer. Godt gået ;-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...