torsdag den 6. december 2012

10 tommelfingre!

Kreamenuen i går blev indtaget - men der blev bandet og svovlet en smule undervejs :-) Ikke at det var svært, men mine 10 tommelfingre skulle liiiige køres ind til at nørkle med papir :-) Allerede nr. to blev bedre end nr. et, så øvelse gør mester. Læringerne er blandt andet: Ikke for meget lim, silkebånd er for tykt og gør det nu i den rigtige rækkefølge :-)

Og så er det altså bare smadder sjovt! Lige nu er resultatet sekundært - det var mere processen det handlede om. Jeg har selvfølgelig fulgt Junettes populære vejledning, og de to ornamenter, der kom ud af det, kan I se nedenfor. Min favorit er den med de sorte stjerner!!

Og for at svare på alle spørgsmålene om, hvor papiret er fra, så er det fra Paperwearog vi forhandler det også i DesignKartellet.
20 kommentarer:

 1. Hold op hvor er de fine, tror helt sikkert at jeg skal igang med sådan nogle, de er så fine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena

   Ja, det skal du helt sikkert prøve - de er sjove at lave!

   Kh. Mette

   Slet
 2. Flot ... så gættede jeg sørme rigtig

  Tjek min julekalender på superprinsessen.dk

  SvarSlet
 3. De er bare SÅ fine. De skal da helt klart tilføjes på min TO-DO liste, som efterhånden er ved at være lang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Selv om listerne er lange over hvad man godt kunne tænke sig at lave, så er det altid godt at have en liste, til når der byder sig tid til krea :-)

   Kh. Mette

   Slet
 4. Svar
  1. Tak Louise - de blev okay :-)

   Kh. Mette

   Slet
 5. Svar
  1. Ja, og man får bare lyst til at prøve med alle mulige forskellige typer papir!

   Kh. Mette

   Slet
 6. 10 tommelfingre har du ikke, med alt det du kan :)
  Super lækkert papir.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, papiret er virkelig fint. Men det føltes nu lidt som 10 tommelfingre, men sådan er det nok altid, når man kaster sig ud i nyt :-)

   Kh. Mette

   Slet
 7. Jeg er VILD med det papir med stjernerne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare super fint! Passer til enhver lejlighed!

   Kh. Mette

   Slet
 8. Hej Mette. Jeg ville bare sige dig Tak. Jeg havde brug for hjælp til blogger og kunne se at du har været flittig med-skribent på Mama Mias verden; jeg har skrevet tak hos Mia, men det kommer jo ikke dig tilgode!! Dels kom jeg videre med det jeg ledte efter og dels (og nok så vigtigt) var det godt at blive mindet om dét du skrev om at have tålmodighed i ft. sin blog og læsere OG at huske at alle er startet ved 0...

  Jeg har længe læst med her, kun kommenteret en enkelt gang og ikke tilmeldt mig som fast læser. Og nu slår det mig at du måske bliver ligeså glad for læser nr. 1308 som jeg for nr. 16 :-) :-) Eller måske næsten lige så glad ihvertfald...

  Så fremover vil jeg være læser af både navn og af gavn. Og tak! for hjælpen fra en relativ ny blogger

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne-Mette

   Tak for din søde kommentar! Dejligt at du kunne bruge guiden :-) Og du har fuldstændig ret - jeg bliver rigtig glad for hver eneste nye læser uanset hvad nummer det er - hver gang jeg logger ind og nye er kommet til, giver det mig et smil på læben :-)

   Kh. Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...