tirsdag den 18. december 2012

Endnu en farve...

Mit held vil ingen ende tage :-) En af de søde piger fra butikken har støvet et sengesæt op til mig i mit absolutte favortiprint - og så til og med i en farve, som jeg ikke har! Tusind tak Maria - jeg elsker det!!

Jeg tror efterhånden, at jeg er oppe på 10 farvevarianter, så jeg må snart få taget et billede af dem, så I kan se dem alle samlet :-)6 kommentarer:

 1. et HELT sengesæt?! ej fy føj jeg er misundelig;-)

  jeg har selv en bid af denne variant, og den er altså virkelig smuk:-)

  SvarSlet
 2. Guuud hvor er det smukt Mette.... Wauw... selvom jeg er lidt misundelig, så synes jeg godt nok du var den helt rette modtager :-)

  SvarSlet
 3. Forstår din begejstring for printet, jeg er ikke til retro men lige præcis denne er fantastisk, jeg har haft printet i voksendyne gennem hele min barndom, jeg er fra 73 :o) Bare i den lilla udgave..

  SvarSlet
 4. åh Mette, du er da NEM at gøre glad :-)))
  jeg er normalt med på alt hvad der rører sig i retro-blogland, men lige dette mønster siger mig - uvist af hvilken årsag - intet! :-D i hvertfald ikke så meget, at det skal ligge hengemt hos mig, når det kan bringe lykke et andet sted; jeg er spændt på at se, hvad du finder på med det - måske noget forårs-noget til bøjlestænger og hylder i butikken... ;-)

  SvarSlet
 5. Ej hvor fedt, meget fint og nostalgisk

  SvarSlet
 6. Ej hvor er det smukt Mette!!! Hvis du nogen sinde finde mere af dette print, vil jeg være frisk på et vattæppe:)
  Knus

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...