lørdag den 2. oktober 2010

Tøseaften...

Så er Karen og jeg alene hjemme, så der er dømt tøseaften. Vi skal rigtig hygge os med at bygge tårne og sidde i sofaen og snolde. Efter en tur i Netto skal jeg, for første gang siden jeg studerede, have kylletter til aften. Det bliver stort. Jeg tror endda der skal laves ris og karrysovs til - det er jo hårdt at amme! Og efter at jeg den anden dag gennemsøgte alle skabe og skuffer, da den søde tand pludselig meldte sin ankomst, og det eneste jeg kunne finde var bulgur, spelt og pasta med ekstra mange fibre, røg der også lige en pose Stjernemix og en stang Maoam i kurven. Så der er dømt hygge, og jeg krydser alt hvad der kan krydses for, at der kommer noget rigtig godt amme tv, hvor man kan slå øverste etage fra og stene! Karen har fået en riskiks at gnave i.

I går stod den på powershopping. Enhver kvinde på barsels største drøm - hele to lagersalg på én dag. Så først en tur til Holbæk og ose Småfolk, og derefter kunne man da lige dreje indenom Skovlunde og kigge på Ida T sager. Det var en dejlig dag, hvor de første dagpenge fik ben at gå på. Nedenfor de fine ting, som Karen skal pryde sig med i den kommende tid.


Og til sidst et lille glimt af guldklumpen, som ikke er så lille mere. Jeg ved ikke om legen med ske er et hint til mor om at gå i køkkenet. Måske en riskiks ikke mætter så meget alligevel? 

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...