mandag den 18. oktober 2010

På svampe

Så blev det "hverdag" igen - så meget hverdag som det nu er, når man er på barsel. Vi har haft en skøn, skøn weekend i smukke Skælskør - billeder følger i morgen. Det har været det mest fantastiske efterårsvejr, der bare indbød til gåtur og hygge. Og selvfølgelig lidt syslerier. Igen må det været efteråret, der inspirerer - for det er blevet til et første forsøg på en barnevognsranke. Tre små, søde, bløde, tøsede og blomstrede svampe med bjælder. De vil da klæde enhver lille piges barnevogn? Imorgen vil jeg lave en til de små flotte fyre...



Hele ugen er vores lille familie rykket i hus - min søsters hus. Det er super dejligt at komme ned fra 4. sal, og Karen elsker at sove i haven. Så mens de boltrer sig i Egypten, nyder vi det danske efterår i jordhøjde. På billedet kan I også se en super anvendelsesmulighed for de gode gamle Raadvad brødskærere - min søster har sine kogebøger stående i en - og det er jeg ret vild med.

1 kommentar:

  1. Hvor er det søde svampe :)
    Kan helt bestemt sætte mig ind i hvor dejligt det må være lige at få lidt mere plads en overgang. Skønt.
    Jeg skal lige høre med hensyn til vesten. Jeg har mere af det samme garn, så skal jeg ikke bare fortsætte i det? Og nu har jeg ikke selv baby, så hvilken størrelse passer hun nu? Vil selvfølgelig ikke lave den for lille, men den skal jo heller ikke være alt for stor så der går 100 år inden hun kan passe den :)

    Kh Anne

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...