fredag den 15. oktober 2010

Sådan!

Så kom den til live - den idé jeg længe har haft i hovedet. Og jeg er SÅ glad for resultatet, og det håber jeg også niecen er. Jeg ved, at hun vil være über retro lækker i den. Jeg har gået og ventet på mit nyindkøbte stof fra Camilla, og jeg skal love for, at det levede op til forventningerne. Helt perfekt til formålet. Og der er mange flere nederdele i vente. Kender du også en lille prinsesse, som skal være lidt retrolækker og mangler en jule- eller fødselsdagsgave, så skriv endelig. Den kan også blive mindre retro, hvis man er til det - og jeg tror, jeg kan klare de fleste farver også. Min email er mettekirkeskovjensen@gmail.comOm lidt drager vi syd på og tilbringer weekenden i Skælskør hos min mor. Det bliver dejligt, og jeg ved at Karen glæder sig til at hygge med mormor.

Hav en dejlig weekend!

3 kommentarer:

 1. Den er rigtig fin! Agnes er nok lidt for stor (og sortklædt!) til en retro nederdel - men super ide og super udførelse.

  SvarSlet
 2. Wauw, den er fuldstændig vidunderlig!!! Er det et selvopfundet mønstre?
  Tak fordi jeg fandt vejen til din blog Mette! Den ser super fin ud og glæder mig til at følge med i dine skønne syslerier!

  SvarSlet
 3. Tak! Hvor er I søde. Og ja - det er egen kreation fra ende til anden :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...