mandag den 2. september 2013

Weekenden på Boxland!

Først og fremmest tusind tak til alle jer, der tog jer tid til at kigge forbi i weekenden. Det var rigtig skønt at få sat ansigter på mange fra Instagram og Blogverdenen.

Vi havde en rigtig god weekend på Boxland ude på Carlsberg, selvom søndagen var noget våd og kold. Vi fik sat en super lækker stand op, og på billederne kan I se Tamras og min stand.

Vi har efterfølgende oprettet en shop på Instagram, hvor du kan se de Avesjov-kreationer, som vi har til salg - især bukser, nederdele og vattæpper. Du finder den under @avesjov_shop.

Endnu en gang tak for alle besøg og handler - det kan jeg leve længe på :-)




6 kommentarer:

  1. Det var nogle rigtig fine ting, I havde med :) Ja, søndagen var ret kold og meget vindblæsende - så I vores pavillon lette? Der blev vi godt nok forskrækkede! Trods det havde Charlotte (ByCGundersen) og jeg en fantastisk weekend på Boxland - og det var hyggeligt at møde jer.

    PS: Jeg er netop begyndt at følge dig på Instagram, håber du har lyst til at følge tilbage :)

    Kh, Christel

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Cristel

      JA!! Jeg så da pavillionen lettede - vildt! men godt, at der ikke skete noget alvorlig med jer eller jeres sager :-)

      Jeg kan ikek finde dig på IG? Hvad er dit brugernavn mon?

      Kh. Mette

      Slet
  2. Hejsa
    Sååååå fine ting, I har og havde med. Jeg nåede desværre ikke forbi om søndagen, da vi som Christel skriver, havde travlt med at holde på vores ting i blæsten. Jeg har ellers et godt øje til kaninlampen. Er den også i webshoppen? Håber vi ses en anden gang, og det ikke blæser så meget! Kh Charlotte

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Charlotte

      Ja, der var travlhed med at holde på hat og briller! Kaninlampen findes også i webshoppen, så der kan du bare shoppe løs - vi har jo fri fragt :-)

      Kh. Mette

      Slet
  3. Lækre ting
    Hvor finder du det der elefant og æblestof? Er det gammelt sengetøj
    Eller findes det i nyt? Jeg husker det så tydeligt fra min barndom.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Hejsa

      Elefantstoffet kan nu igen købes som nyt - dog med mindre ændringer fra det originale - det er Night & Day, der producerer det. Æblestoffet er gammelt :-)

      Kh. Mette

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...