tirsdag den 24. september 2013

Min kreahest har smidt mig af :-(

Jeg savner at være kreativ! Jeg savner min symaskine, mine stoffer, mit garn og mine hæklenåle! Men i takt med at butikken og webshoppen er blevet større og kræver mere af min tid, ja, så forsvinder tiden til kreativiteten på forunderligvis mellem fingrene på mig. Pludselig er der gået en måned - og man synes dårlig, at man har nået at blinke.

Min mands rejseaktiviteter er også eksploderet - f.eks. har jeg lige vinket farvel til ham - og så ses vi igen om 9 dage. 9 dage!!! Der er godt nok lang tid til torsdag aften i næste uge....

Men det er nu ikke for at klynke - mere et råb til mig selv om, at huske mig selv og min kreativitet i det hele. For jeg vil det så gerne - og tid kan man altid finde en lille smule af. Det vælger jeg i hvert fald at tro på....

Så nu vil jeg prøve at fange min kreahest, og se om den stadig lader sig ride..... Første skridt på vejen er, at jeg har hentet min mulepose med halvfærdige hæklede pudevår i kælderen..... bredt dem ud på sofaen - og nu sætter jeg i gang med hæklenålen og garnet. For nu skal de være færdige - og jeg skal have mig nogle hyggestunder i sofaen, når jeg alligevel sidder her, efter at Karen er puttet, og det eneste selskab, der er - er kreativiteten :-)

25 kommentarer:

 1. håber du fanger kreahesten og kommer op på den ,jeg har tænkt over at du i langt tid ikke har lavet så meget krea som for ½ år siden, kan godt forstå at andet fylder ,men som dig savner, jeg også at være kreativ, men tiden løber bare derudaf ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle

   Ja desværre render tiden alt for stærkt. Jeg håber dog at komme stærkt tilbage!

   Kh. Mette

   Slet
 2. Jeg er sikker på din kreahest også har savnet dig og er klar til at ride lidt igen. Nogen gange kommer de andre forpligtigelser i vejen, giv du hesten en gulerod, så er den glad igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har fået en stor gulerod, og det virker som om, at den også er glad for at se mig :-) Tak for opbakning.

   Kh. Mette

   Slet
 3. Hej Mette,,ja op på hesten igen - havde tænkt på, at der var meget stille på bloggen, men kan godt forstå der er meget at se til med webshop, job, familie m.m. Go' hækle-aften :-) hilsen Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne - det blev en skøn hækleaften :-)

   Kh. Mette

   Slet
 4. Jeg hepper på dig - savner at se dine kreationer :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen Elisabeth.... Jeg håber, at der snart er lidt at vise frem :-) Det skrider fremad.

   Kh. Mette

   Slet
 5. Pruhhh..... Ikke så hurtigt krikke....
  Du skal nok komme op igen! Jeg tror alle sammen vi oplever perioder hvor tiden/overskuddet/motivationen eller noget helt 4 mangler til det kreative..... Det gør jeg i hvertfald.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det må man nok acceptere - det der med perioderne og forskellige prioriteter. Men lidt har heldigvis også ret og vi skridter langsomt derudaf igen :-)

   Kh. Mette

   Slet
 6. Op på kreahesten igen, disse perioder kan alle have. Jeg hepper på dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... det hjælper - meget :-)

   Kh. Mette

   Slet
 7. Kender godt det der med at hverdagen tager over... men det er jo et valg. Lidt tid kan man altid finde! Op på hesten. Jeg glæder mig til at se hvad du får lavet, der i sofaen...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Lidt tid kan man altid finde. Og jeg har altid messet det der med, at det er et valg. Så nu vælger jeg igen at være kreativ!

   Kh. Mette

   Slet
 8. Flot mønster, hvad hedder det ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det hedder Basket Weave - eller Kurvehækling på dansk :-)

   Kh. Mette

   Slet
 9. *suk* det kender jeg alt for godt. Jeg fandt ud af at jeg kunne male, og har nu stadig et maleri stående som sikkert aldrig bliver færdigt. Det har stået i over 1 år nu. Hver gang jeg tager farverne frem, vil mine børn male -og det er jo super fedt, men det gør at jeg ikke kan... Og når de sover, er jeg simpelthen for træt :/
  Må tage til takke med at jeg maler vægge lige nu (dumme glasfilt, som skærer hænderne).

  Ting tager tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ting tager nemlig tid! Tak for opbakningen - og held og lykke med maleprojektet. Forhåbentlig bliver der tid til noget sjovere bagefter :-)

   Kh. Mette

   Slet
 10. Gleder meg til flere krea-innlegg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det gør jeg også kan du tro :-)

   Kh. Mette

   Slet
 11. Kreativitet er det BEDSTE selskab, Mette. Op på hesten...
  Kh. Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig Lene. Tusind tak for sparket!

   Kh. Mette

   Slet
 12. Har savnet dig på kreahesten! Så hyp hop, tager du stadig bussen på job, så du kan hækle lidt der? Eller tjekke IG ;-) bedste hilsner fra mig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - også mig - altså savnet hesten :-) Jep - kører stadig i bus, men tiden bruges på at svare mails :-( Knap så kreativt. Men nu rider vi lige så stille igen :-)

   Knus Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...