søndag den 1. juli 2012

En begivenhedsrig weekend!

Så oprandt weekenden, hvor vi skulle fraflytte vores lejlighed! Hele ugen - og især fredag - var der virkelig mange timer, der gik med at pakke. Lørdag morgen kl. 9 mødte vennekredsen talstærkt op, og der blev virkelig arbejdet igennem. Kl. 14 var der tømt og gjort rent - og nøglerne blev afleveret. En meget mærkelig fornemmelse, men også sommerfugle i maven over at være på vej et nyt sted hen.

Lige nu bor vi i 14 dage hos min søster, inden vi om 14 dage rykker i en midlertidig lejlighed indtil vi 1. oktober kan få nøglerne til vores nye hus. En rejse er begyndt.....

Lørdag aften havde vi for længst aftalt hygge med vores madklub, så godt møre drog vi til Hørup for at spise god mad, drikke lækker vin - og snakke, snakke, snakke :-) Billederne taler vist for sig selv - det var SÅ hyggeligt :-)

Nu melder trætheden sig for alvor. Lårmusklerne er helt vanvittig ømme efter at have fraflyttet fjerde sal, bittesmå tømmermænd gnaver i baghovedet - og en masse frisk luft og sol blusser i mine kinder.

Hvad gik din weekend med?

Agurkesupper med mynte, hvidløgscroutoner og feta

Dansk sommerbuk, kartoffeltærte, sauteret sommerkål med friske ærter og sauterede kirsebær

Danske jordbær

Vanille is fra Svaneke ismejeri

Og på den gammeldaws facon med fløde...

Skøn udsigt...

Mange tomme glas...

Bål.... :-)

6 kommentarer:

 1. Ren hygge med børnebørnene, og en 2 års fødselsdag....... Hvor bliver det hele spændende for jer, glæder mig til at "kigge med på sidelinien"

  SvarSlet
 2. Shit de jordbær ser lækre ud.
  Din pakker og dig er ikke glemt, den ligger bare så fint inde på min kommode. Den vil ikke selv hoppe ned på posthuset ;)

  SvarSlet
 3. NEEEEJ hvor ser det skønt ud........og tillykke med det hele , der er jo et helt nyt liv på vej , med have og meget mere frisk luft ;)

  SvarSlet
 4. Åh Mette det bliver SÅ godt for Jer at komme i eget hus!
  Jeg glæder mig også til at følge Jer :)

  SvarSlet
 5. Åh, hvor ser det hyggeligt ud.

  Glæder mig til, st se jeres nye hus! ;)

  SvarSlet
 6. Ønsker Jer en dejlig " rejse" :-)
  Kate

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...