mandag den 28. november 2011

Marked!

En travl, hård men intet mindre end fantastisk weekend er gået på hæld. Fredag aften stod den på at pakke det meste af butikken ned til markedet i Roskilde, fredag meget tidligt op og stille op og så ellers snakke med søde besøgende og kunder hele dagen. Der var rigtig godt besøgt og dermed rigtig travlt - så dagen fløj afsted i godt selskab.

Efter lukketid kørte hele familien mod Skælskør og min mors kødgryder, og her tilbragte vi også søndag med afslapning, gåtur, besøg hos min kusine og hendes dejlige familie. Sidst på eftermiddagen gik det tilbage mod København med stop i Roskilde og nedpakning af stand. Og så var vi klar til sidste etape hjem mod Brønshøj :-) Stormen opførte sig pænt og både bil og trailer kom godt hjem. Men meget trætte blev det ikke til meget andet end pizza fra den lokale og Borgen på TV!

I skal dog lige have lidt stemningsbilleder fra vores stand - og der skal lyde en stor tak til arrangørene. Det var virkelig godt besøgt og meget lækre og indbydende omgivelser.


5 kommentarer:

 1. Tak for en hyggelig weekend Mette:-)

  SvarSlet
 2. Jeg var forbi jer i søndags. Det var den fineste bod i havde!

  SvarSlet
 3. Sikke en fin stand I havde, I har helt sikkert solgt godt så indbydende det ser ud :)

  SvarSlet
 4. Wauw hvor mange flotte ting!! Håber du fik solgt en masse - det lyder som en god og inspirerende, men også hård weekend??

  SvarSlet
 5. Det ser super godt ud!
  Godt i havde et hyggelige marked med mange mennesker :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...